37 gedachten over “Zoek de verschillen

 1. Jémig wát ‘n verschil! Hoelang heeft ze ‘m nou gedragen? jongste stief heeft ‘m nu ruim 2 jaar en is ‘m nu hoogstwaarschijnlijk voor ‘t eind van ‘t jaar kwijt. Vind wel dat ‘t erg lang geduurd heeft.

 2. Wat een mooie mond! En ook de lach wordt op elke foto mooier!
  Ik had antwoord gegeven op je vraag over mijn lief op mijn log, maar denk dat die niet is aangekomen :). Dus bij deze een kopie van wat ik schreef ;) :
  Ik ben zaterdag geweest bij Doe Maar geweest, ik vond het ook erg leuk! We zaten in de eerste ring (want zo lang kan ik niet staan) maar ook vanaf daar was het goed te zien en te horen! En hij (mijn lief) is geluidstechnicus, voornamelijk voor televisie maar ook voor inderdaad concerten en dvd-registraties, over de hele wereld. Ik vind zijn baan ook ontzettend cool en hij geniet er ook erg van! Afgelopen zaterdag konden we bij uitzondering tijdens het concert even knuffelen en ik stond dan ook helemaal trots naast hem ;).

 3. Wat slim om ook de ‘before’ foto’s al genomen te hebben. Dat zijn de dingen waar ik altijd te laat aan denk!

 4. Heel mooi geworden dus al die moeite was niet voor niks! Ze heeft het trouwens dapper gedaan want vooral in het begin was het best pijnlijk. Oma is trots!

 5. Mooi om te zien! Wij hebben hier thuis ook nog verschillende gebitsafdrukjes liggen. Fijn dat ze nu zonder kan.

 6. Netjes geworden.
  Kunnen ze tegenwoordig wat van hé?

  De HHH heeft nooit een beugel gehad.
  Gewoon een flinke opdoffer er tegenaan en dan stonden ze weer recht.

 7. Mooi! Ze heeft niet zo’n enorm standaard beugelgebit gekregen zeg maar. Ik vind het altijd wel leuk als er nog een beetje “eigen” in zit.

 8. Haha, ik had voor vandaag ook een ‘beugelfoto’ in gedachten. Die kan nog wel even wachten.
  Mooi geworden, hoor, bij je dochter!

Reacties zijn gesloten.