Achttien

Onze relatie kent vanaf vandaag de ‘volwassen’ status. Hoe cool is dat dan wel niet!?

Zonder gekheid: 18 jaar geleden zoenden Mr. T. en ik voor het eerst. Man wat was ik verliefd en trillerig en blij en onzeker en happy en bang en … Echt allerlei emoties gierden in die dagen door mijn lijf en door mijn hoofd.

We zijn 18 jaar verder en ik kan met grote zekerheid zeggen: Mr. T. is the love of my life. Ik hoop dat we in 2050 ons 40-jarig huwelijksfeest mogen vieren!

34 gedachten over “Achttien

  1. Wauw 18!
    2050, wauw … dat is nog zo ver weg!
    dan krijg ik het idee dat ik oud ben. en jullie waarschijnlijk ook!
    Oud en gelukkig!
    Dat is ook wauw!
    Een hele fantastische dag!

  2. Maar Mrs. T. Dat van die love of my life wisten wij blogger al lang hoor. Gelukkig maar. Want anders was je 18 jaar ongelukkig geweest 🙂

    Maar alle gekheid op een stokje: hartelijk gefeliciteerd en ik wens jullie er nog vele jaren bij. Tot in 2050 dan maar 🙂

  3. Dat ga je best wel redden. Misschien kun je er dan nog wel een mooi log over schrijven. Zal ik waarschijnlijk niet meer meemaken, al lijkt het me wel wat om 103 jaar te mogen worden.:-)

  4. 18 jaar! Het is een hele tijd. Gefeliciteerd en dat 40 jarig huwelijksfeest wil ik graag mee maken maar 105 worden is wel heel oud. We hopen gewoon ons hele leven te kunnen zien dat jullie samen en mét de meisjes gelukkig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *