Borgen

Dit logje is vooral een reminder voor mezelf. Een reminder om de HD-recorder te programmeren. Want vanavond om 23.00 uur komt de eerste aflevering van ‘Borgen en op dat moment zit ik in de bioscoop te genieten van ‘Alles is familie. Ik heb al veel goeds over deze Deense televisieserie gehoord en ben dus ook zeker van plan het te gaan volgen.

Verder volg ik dan op dit moment nog ‘Penoza II‘ en ‘Divorce‘. Penoza II vind ik echt heel gaaf al is het af en toe ook behoorlijk onwaarschijnlijk allemaal. Divorce heeft mij aangenaam verrast. Ik vind het écht heel erg leuk.

Onlangs eindigde ‘Downton Abbey‘ seizoen drie met een onverwachte schok! Potverdorie, zeg: lieten ze eerst Lady Sybill al sterven, nou legde Matthew ook nog het loodje! Da’s niet tof, maar maakt natuurlijk wel dat de fans allemaal ontzettend gaan zitten smachten naar het vierde seizoen.

Welke televisieseries kijk jij op dit moment?

26 gedachten over “Borgen

 1. Oeps… had me nog zo voorgenomen om die serie te gaan volgen maar dus weer glad vergeten… Momenteel staat het tv kijken op een erg laag pitje, heb ook nog tig afleveringen van The Killing liggen en wil eigenlijk ook de miniserie Missing nog gaan kijken maar wanneer… misschien dit weekend maar eens wat gaan inhalen… Dus nee, op dit moment volg ik niet echt iets…

 2. desperate housewives. op de pc. ^^ hiervoor alle grey’s anatomy’s gekeken, best coole serie nog!

 3. Ik volg eigenlijk niets. Ik denk dat ik morgen wel ff terugkijk naar Borgen uit nieuwsgierigheid. Wie weet blijf ik hangen.

 4. Borgen is heel gaaf…wij hebben alle dvd’s en ik/wij vinden het een geweldige serie!! Downton Abbey keek ik ook, wat ene cliffhanger he? Verder kijken wij voornamelijk naar spannende series, idd zoals Penoza en detectives.

 5. Downton Abbey ligt hier klaar om te kijken. Maar nu weet ik dus al twee schokkende zaken… Lolbroek! Zo maar een clou of twee weg geven.

 6. Echt volgen doe ik niet vaak, het laats was dat de serie “moeder ik wil bij de revue” om het tijdsbeeld. Als ik kijk is dat meestal een aflevering van Criminal Minds , CSI of NCIS maar dat zijn min of meer losse afleveringen dus die hoef je niet écht te volgen .De series waar jij het over hebt ken ik helemaal niet !

 7. Ook ik heb Downton Abbey gevolgd….verder op het moment eigenlijk geen series die ik volg.

 8. Criminal minds, Hawaii five-0, CSI, Castle, Bones, the Mentalist.
  Maar deze series downloaden we meestal van internet en als er dan niets op de tv is (meestal dus) kijken we steeds wat afleveringen. The Killing heb ik op DVD, die moet ik nog gaan kijken.

 9. Van Divorce heb ik de eerste aflevering gezien en die vond ik buitengewoon slecht, dus kijk ik niet verder. Mijn absolute favoriet is NCIS, helaas wordt dat momenteel vervangen door Elementary en daar kan ik echt niet warm voor lopen.

 10. Ik vind Divorce dus echt vreselijk. Zó simpel.
  Alles is familie is ook simpel, maar leuk om een avondje relaxed te kijken. Ik heb me wel vermaakt bij die film.
  Ik volg helemaal niks op tv, kijk amper. Gisterenavond een prachtige film gezien omdat zoon die voor Frans moest kijken: Oscar et la dame rose. Moet je echt zien.

 11. Ik volg geen series op TV. Ik kijk zelden TV. Maar ik heb laatst wel de eerste drie jaargangen van Merlin gekocht (Merlijn de tovenaar en prins Arthur van de bekende legende). Die vond ik zo leuk dat ik begin dit jaar meteen jaargang 4 via bol.com heb gekocht. Op deel 5 moet ik nog lang wachten en daarna is de serie over.

  Verder heb ik thuis: de volledige zonnetje in huis en alle afleveringen van: toen was geluk heel gewoon.

  Ik houd dus best wel van TV dingen maar niet als het op TV is. Via de DVD voel ik me veel vrijer.

  OT. ik heb je gemaild.

 12. Ik volg geen series. Ik houd niet zo van zo’n ‘verplichting’.
  De film die je gaat kijken vanavond heb ik al gezien. Ik vond het een heerlijke, maar ook emotionele film. Neem je zakdoekjes maar mee.
  Veel plezier!

 13. Ik volg zelf alleen de series “Grey’s Anatomy” en “Private Practice” :-)
  Hoe vond je de film ‘Alles is familie’?

  liefs Insoon

 14. Borgen is inderdaad een erg goede serie! En ik wilde ook The Bridge noemen, die was erg spannend.
  Penoze II volg je al, wat is het spannend he! Ik heb de laatste aflevering gedeeltelijk vanachter een kussen gekeken. :)

 15. Ik kijk The Killing op dvd (als er niks op tv is, dus 5 dagen per week!) en vind dat echt geweldig…man ook. Jammer dat ik die Borgen gemist heb, moet ik die ook weer op dvd aanschaffen… of wie weet is er nog een uitzending gemist.

 16. CM en CSI maar ik blijf er niet voor thuis. Alles wat na 22:30 afgelopen is (of dan pas begint) maakt geen schijn van kans bij mij.

 17. Was jij ook zo sip dat Mattew stierf, Meneer Williams en ik moesten echt even van de schok bekomen.
  Penoza volg ik ook (een nichtje van mij heeft een bijrolletje;-) en Borgen ga ik ook opnemen.
  Verder kijk ik naar Parades End, midsommer murders, castle.

 18. Criminal Minds, love it! Heb je de Deens/Zweedse crimi The Bridge al gezien? Die is echt fantastisch!

Reacties zijn gesloten.