Alles is familie

Zo ergens half november bedacht ik me dat ik graag naar ‘Alles is familie‘ wilde. Het leek me een prima film om met de meiden van de vriendengroep te gaan zien. Dus stuurde ik een mailtje rond met de vraag wie er in december mee wilde. Ik kwam er toen achter dat een boel meiden meewilden, maar dat december toch wel heel erg lastig was want druk, druk, druk …

Ennieweej, de date werd verplaatst naar 17 januari en toen gingen we met ons achten naar de bios. Die nieuwe bioscoop hier in de gemeente gaat mij nog arm maken denk ik, het is al de derde keer dat ik er kom in een maand tijd. De film bedacht in eerste instantie dat hij er niet veel zin in had, wel geluid en geen beeld. Tja, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het suffe is dat er dan zo’n 38 vrouwen (en ik denk 2 mannen) in de zaal zitten en niemand die iets doet. Dus, wie denk je dat er weer actie ondernam. Juist ik. ;-) Enfin: na een tijdje draaide de film en hebben we ons ondergedompeld in de creatie van Kim van Kooten. We hebben stuk voor stuk van de film genoten. Wat een heerlijke komedie, met ruimte voor een traan, wat een geweldig spel, wat een mooie mannen beelden.

We hebben daarnaast van elkaars gezelschap genoten. Na de film hebben we nog even nageborreld en veel gekletst en gelachen (en op één na allemaal met onze smartphone zitten spelen haha). Naar welke film zullen we binnenkort ‘ns gaan?

aif

Ben jij al naar ‘Alles is familie’ geweest? Wat vond je er van?

19 gedachten over “Alles is familie

 1. ik ben ook geweest.
  heb eigenlijk niets met de nederlandse film, maar vond deze wel vermakelijk.
  al kwam het gegeven van het ongewild kinderloos zijn, nu wel even erg dichtbij….

 2. Ben ‘r nog niet geweest. Wil r dolgraag heen. Ook óns durrup heeft ‘n nieuwe bios!! (maarja, kost ‘n paar centen hé… en ik wil ook best graag met de kids naar de film!)

 3. Leuk, voor een gezellig avondje uit zonder pretenties. Misschien ga wel eens samen met Maria. Maar ik denk dat ik wacht op de DVD.

 4. Ja, een leuke film. Donderdag ging ik naar ‘amour’, een heel ander soort film, op een andere manier ‘mooi’. Misérables wil ik ook nog zien.

 5. Niet gezien. Lijkt me wel erg leuk. Nu je het zegt. Ik mag mijn kerstpakket nog verzilveren. Eén van de opties was bioscoopbonnen. Ga ik maar eens voor kiezen! Oh enne…. ik zag je reactie over de les miserables-musical. Volgens mij zag ik die in hetzelfde jaar. Alle musicals daarna vond ik vreselijk van kitscherigerheid maar die…. tot tranen geroerd. Echt!

 6. Ik ben nog niet geweest maar heb er wel al een hoop positieve geluiden over gehoord dus ik denk dat ik m’n nichtje vraag of ze zin heeft om daar naar toe te gaan… Is denk ik meer een meidenfilm dan iets voor vriendlief haha…

 7. Ja, hij schijnt heel erg leuk te zijn. Mijn oudste dochter is ook geweest. Wie weet ga ik ook nog maar ik ben altijd vrij laks met films. Alles is liefde heb ik pasgeleden eindelijk een keer gezien.

 8. Ik ben al zeker een jaar niet meer naar de film geweest. Tijd om weer eens te gaan. Ik heb nog een bon met diner liggen; van een vriendin gekregen voor mijn verjaardag.

 9. Vorig jaar zat ik voor het laatst met jongste in de bioscoop… Erg hè??
  Ik zie best veel films, maar niet in de bios helaas…

 10. Ja, zoals ik je al zei. Ik vond hem heerlijk. Gewoon lekker onderuitgezakt kijken.
  Mijn volgende film is denk ik Life of Pi.
  Ik vind Les Misérables ook wel wat voor jou?

  • Ik ben in 1991 naar de musical geweest en vond dat zo mooi dat ik bang ben dat dat niet te overtreffen is. Maar goh, als er iemand gaat, dan ga ik vast wel mee. ;-)

 11. Die film, dat is er niet een die ik snel zou uitkiezen. Goed van je dar jij actie onderneemt! Iedereen zit elkaar aan te kijken en niemand doet iets…

Reacties zijn gesloten.