Valentijnsdag

vt

De foto zag ik afgelopen maandag op een ander blog, maar sorry, ik ben even vergeten waar dat was. Anyway, ik vond het een mooie foto en heb hem dus maar ‘gepikt’. Ik wilde namelijk dit jaar weer een keer wat aandacht aan Valentijnsdag besteden.

Natuurlijk weet ik dat het een heel commercieel feest is geworden en natuurlijk vertel ik mijn lief op vele andere momenten dat ik van hem houd. Daar heb ik echt niet een speciale dag voor nodig.

Maar het toeval wilde dat onze heldย een nieuwe CD uitgebracht heeft. En het toeval wilde dat het een paar dagen later Valentijnsdag zou zijn. Die CD zou ik ongetwijfeld toch gekocht hebben. Dus maak ik nu een goede beurt door hem ‘onverwachts’ met Valentijn aan mijn lief te geven. Is dat slim of is dat slim?ย 

Doe jij iets aan Valentijnsdag?

23 gedachten over “Valentijnsdag

  1. Bekende foto ๐Ÿ™‚ Wij doen niet aan mee aan zulke feestdagen. Het is veel leuker elkaar onverwacht een kaart te geven. Soms stop ik er eentje in de beschuitbus voor mijn man. Maar ik was wel heel blij met de e-card van mijn broer!
    Liefs Kakel

  2. Volgens mij zag je de foto bij Kakeltje , daar viel hij mij in ieder geval op, inderdaad een leuke foto!
    Ik laat Valentijnsdag voor waar hij eigenlijk voor bedoeld is, een stille aanbidder die z’n liefde kan verklaren. Niets aan gedaan dus;-)

  3. Pas je op met foto’s pikken? Je weet dat op sommige foto’s copyright zit en dat je dat flink wat geld kan kosten? Zoek maar eens op mijn blog als je dat verhaal nog eens na wil lezen…

  4. We zouden samen naar het theater, maar dat waren we ook gegaan als het gisteren of morgen was geweest. De kaartjes zijn een half jaar geleden al besteld. Nu gaan we uiteindelijk niet samen, omdat twee van de drie kinderen ziek zijn. Ik ga nu met een vriendin, ook heel romantisch.

    En ach, ik gaf hem twee weken geleden de nieuwe cd van Eels, omdat we daar allebei dol op zijn. Heeft ook al niets met Valentijnsdag te maken. Dus ik geloof niet dat wij er wat aan doen!

  5. Wij doen er nooit iets aan, eerlijk gezegd.
    Stiekum hoop ik natuurlijk wel dat mijn man bloemen voor me meebrengt vanavond.
    (de foto stond op het blog van Mirjam Kakel)

    Gr. Petr@

  6. Mooie foto!
    Ik doe verder niks aan Valentijn en we doen eigenlijk ook niet aan vader- en moederdag. Het is leuker om spontaan iets te geven en te krijgen… vind ik ๐Ÿ˜‰

    Een mooie dag
    liefs Insoon

  7. Nee, ik doe niet aan valentijndag. Maar stiekem zou ik het wel leuk vinden als een romantisch mannelijk type in mn buurt er wel aan dacht… (desnoods een van mn konderen, haha)

  8. Nee, we doen er niets aan. Maar dat zeg ik steeds en afgelopen jaren kwam man toch steeds met iets aan, terwijl ik niets had. Het is natuurlijk een commercieel gebeuren, maar toch vind ik het ook wel weer een leuke, vrolijke feestdag. Ik merk dat het vooral onder jongeren heel erg leeft.

  9. Nee eigenlijk doen wij er ook niet aan.. gisteren hebben we elkaar al iets gegeven onder t mom van iets anders (zie mn blog) en dat vinden we dan leuker dan persรฉ met valentijn..

    Al doen we vanavond wel speciaal etentje hier, gewoon om t toch beetje bijzonder te maken en de dag niet zomaar voorbij te laten gaan!

  10. Nee, niks. We hebben afgesproken dit commerciรซle gebeuren aan ons voorbij te laten gaan. We moeten al zoveel. Kreeg afgelopen maandag een hele lieve e-card van Vlam. Gewoon, zomaar. Daar hecht ik veel meer waarde aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *