Henry van Loon

Drie weken geleden keek ik op zondagochtend (na het hometrainen doe ik mijn oefeningen om de lage rugpijn en de spierspanningshoofdpijn onder controle te houden wat overigens goed lukt en tijdens die oefeningen kijk ik dan wat tv) naar ‘De kamer van Brabant‘. Dat is een talkshow met Brabantse gasten die over het algemeen best heel leuk zijn. Enfin, drie weken geleden was een zekere Henry van Loon te gast en jemig, wat een rare gozer!

Hij zat daar heel, uh stoerig, te wezen en er vooral voor te zorgen dat hij zeer stoïcijns was. Er kon amper een lachje af en dat voor een cabaretier. Echt iets interessants had hij ook niet te melden. Maar goed, verder lette ik niet zo op hem, totdat ik de presentator hoor de zeggen: Henry van Loon, 14 maart te zien in V. Kaboem! Die kwam even binnen. 14 Maart had ik kaartjes voor het theater, het zal toch niet …

We kiezen uit het aanbod aan theaterkaartjes ook af en toe een ons onbekende artiest. Gewoon op basis van de omschrijving en laat de omschrijving van de show van Henry van Loon ons nu best interessant geleken hebben.

Dus … Mr. T. en ik op 14 maart naar het theater. Het begon er al mee dat we een kwartier te vroeg waren. Normaliter beginnen de voorstellingen om 20.15 uur, deze voorstelling (in de kleine zaal) begon pas om 20.30 uur.

Maar goed, Henry van Loon dus. Het ging. Af en toe. Voor de rest … mwah. Laten we het er op houden dat ik zijn volgende show niet meer hoef te zien.  Maar verder was het afterpartytje wel gezellig met Mr. T. en vriend W. Dat dan weer wel. En oh ja, hij heeft dus echt een relatie met Jennifer Hoffman. Goh.

hvl

13 gedachten over “Henry van Loon

  1. Nog nooit van gehoord en ik vraag ook tante Google niet…..
    Jammer van zo een avond al was het zeker gezellig samen. Maar zo heeerlijk met elkaar kunnen lachen is toch mooier dan een mwhaatje.

  2. Ik ken hem niet, maar dat zal ook zijn omdat hij Nederlands is en ik Belgisch. Zijn humor zal mij dus zeker ook niet liggen, vermoed ik… Dat lijkt vaak niet helemaal te gaan met Nederlandse cabaretiers bij Belgen en omgekeerd. Al ken ik genoeg Nederlanders die wel grappig zijn. Al hebben zij er hun beroep dan niet van gemaakt!

  3. Ik beb hem gezien bij de cameretten oid (1 van de 3 finalisten). Toen vond ik hem wel grappig, iets met een soort mislukte goochelshow, heel serieus de grootste onzin verkopen (kwartiertje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *