Folders

Elke week ligt er weer een behoorlijke stapel folders hier in de brievenbus. Ik lees nog steeds dezelfde exemplaren waarover ik hier al schreef al houd ik nu natuurlijk de luierreclames niet meer in de gaten al geldt dat inmiddels wel voor de antirimpelcrèmeaanbiedingen.

Zelf houd ik nog steeds van de eenvoud van het Hema-foldertje, maar verder vind ik folders vaak nogal chaotisch en schreeuwerig. Al zal dat natuurlijk ongetwijfeld de bedoeling zijn.

Er is nu een verkiezing waar je kunt stemmen op je favoriete folder. Dat doe je hier. Overbodig om te melden dat ik op de Hema gestemd heb. En nu win ik vast die iPad wat dan weer goed uitkomt omdat mijn tablet in reparatie is na een spontaan ontstane scheur in het scherm en kan een gezin ooit teveel tablets hebben?.

Ennieweej: wat is jouw favoriete folder? Worden de reclamefolders door jou gelezen of heb je zo’n nee-sticker op de brievenbus?

28 gedachten over “Folders

  1. Op het park waar wij wonen worden geen folders bezorgd, best wel jammer vind ik dat. Maar ze moeten zeker niet te druk zijn, dan ben ik er gauw klaar mee…

  2. ‘Nee-nee’ stickers bestaan hier niet, maar zelfs al zouden ze bestaan zouden ze hier niet op de deur/brievenbus geplakt zitten: mijn man is stapel op folders ……

  3. Ik heb geen NEE-NEE sticker. Wel diverse keren overwogen maar eigenlijk vind ik sommige folders best leuk. En dan bedoel ik met name die van de HEMA, Leen Bakker en de Xenos.

  4. Ik zóu een nee sticker plakken als ik dat niet zo zonde zou vinden van onze mooie deur , die plakzooi krijg je er ook nooit meer af!
    Nu gaat álle reclame in de papierdoos en die gaat wekelijks bij de buurvrouw voor de deur…waar het door iemand van de kerk wordt opgehaald om waterputten in verweggistan te kunnen slaan met de opbrengst !

  5. Ik blader ze braaf elke week door, Hema is inderdaad ook favoriet maar net als de folders van de supermarkten. De folders met keukens en meubels leg ik altijd direct aan de kant, dat zie ik wel tegen die tijd dat zoiets speelt…

  6. Ik heb de app folders op de iPad gezet, lekker makkelijk en dat papier hoef ik neit. Alhowel F het heerlijk vindt om ze door te bladeren 🙂

    gr. Elise

  7. Vreselijk om steeds zo’n dik pak folders in je bus te vinden. Vaak zijn het steeds dezelfde, of folders waar je totaal geen belangstelling voor hebt. Doodzonde van al het papier dat zo landelijk verspreid wordt.
    Nee, ik heb al jaren zo’n sticker op mijn bus en die blijft erop zoalng ik leef!

  8. Ik lees de folders nooit en zou het liefst zo’n sticker op de brievenbus hebben, maar manlief leest ze meestal wel en wil zo’n sticker niet, helaas.

  9. Ik vind het altijd heerlijk om al die folders uit te pluizen! Vooral de folders van Xenos, Leen Bakker en.. inderdaad, de Hema. En de reclame-aanbiedingen van de supermarkt kijk ik ook altijd door. Folders over keukens, meubels en providers belanden meestal direct in de krantenbak.

  10. Heerlijk om folders in te kijken, en nu al helemaal met de verhuizing in vooruitzicht….veel aanbiedingen (zoals Gamma) in de gaten houden! Mijn favo folder? Xenos, Blokker, Kruidvat, Hema, V & D…..
    Heb een fijne dag!

  11. Ik hou ook niet van die drukke folders. Volgens mij is de Kruidvatfolder de vorige keer als beste folder uitgeroepen. Daar verbaasde ik me al over, want die vind ik juist heel druk en schreeuwerig. Ik heb hier een Kruidvat om de hoek en ben best geïnteresseerd in goede aanbiedingen, maar die folder leg ik altijd zonder in te kijken weg.
    Hm, ik denk dat ik net als jij de Hemafolder verkies. Als je daarin kijkt, is het allemaal gelijk duidelijk.

  12. Ik mis alleen de HEMA ….. hier krijgen we 1keer per week folders en ik lees vooral de folder van ottos.ch. Er zit ook altijd een folder van een Oostenrijkse meubelzaak bij, maar die ligt hier heel snel op de oudpapierstapel. Migros, Aldi, Spar supermarktaanbiedingen lees ik via een speciaal appje op mijn smartphone … daar kan ik de aanbiedingen direct met elkaar vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *