16 gedachten over “Écht Jumbo

  1. Prima opgelost, ik denk dat er te weinig mensen iets doén als er iets fout gegaan bij een bepaald bedrijf . Meestal is een nette klacht indienen de beste weg en wordt de klacht daarna vaak keurig opgelost .

  2. Netjes gedaan hoor! Ook goed dat je het gemeld hebt. Ik had twee bloemkoolplantjes gekocht en dat bleek courgette te zijn. Ik heb al zes courgetteplanten! Bovendien verdrukken ze de uien die daar bij staan…. Ik heb geklaagd en toen zeiden ze dat ik maar moest terugkomen met de planten, maar ja: ze groeien al en er zitten al twee kleine courgettes aan. Dat vind ik ook weer zielig. Dus nu heb ik dit jaar heeeel veeeeel courgettes en geen bloemkool.

  3. ‘t is dat we hier geen jumbo hebben, anders ging ik er vanaf nu m’n boodschappen doen ^^ hihi ze zijn ook heel goedkoop toch? ;-)

Reacties zijn gesloten.