14 gedachten over “Ik ♥ orchideeën

 1. Mijn twee exemplaren zijn voor het eerst in dik anderhalf jaar bloemloos. Ik denk dat het tijd wordt om nieuwe te kopen…

 2. Ik krijg wel altijd orgideeen. Zelfs toen ik ooit eens tussen neus en lippen door zei dat ik ze eigenlijk niet zo mooi vond. Ze doen het ook niet zo best bij mij. Misschien omdat ik niet de juiste fibe uitstraal. Ik verzorgd ze volgens het bijgeleverde kaartje. Helaas… ze gaan altijd dood of belanden voortijdig in de groencontainer. Die van jouw zijn prachtig. Zoals orgideeen horen te zijn.

 3. Ik vind ze niet mooi….maar mijn oom in Australie kweekt nieuwe soorten, heeft al veel prijzen gewonnen en dat vind ik dan wel leuk

 4. m’n moeder ook! die heeft ‘t altijd over d’r orchideeën hahaha zelf heb ik ze nog nooit in huis gehad..

 5. Ik heb er niks mee!
  Integendeel zelfs, ik houd van bijna alle bloemen maar orchideeën komen er hier niet in. Vind het een stijve gekunstelde bloem en ik houd erg van natuurlijk.
  Maar gelukkig hebben we allemaal een andere smaak, anders werd het wel erg eentonig:-)
  Janny

 6. Ik ook, er staan er bij ons thuis in Holland nog 2 te bloeien… Dochter verzorgt ze goed ;-). Ik wil proberen ze over te houden… moet mij ook lukken lijkt me!

Reacties zijn gesloten.