Percossa

Wauw, wauw, WAUW!!! Mr. T. en ik zagen gisteren ‘Knock out’ van Percossa. Totaal blanco gingen we er naar toe en wauw, wauw, WAUW, wat hebben wij genoten! Geweldig gewoon. Ogen en oren tekort!

Ik kan hier een lyrisch logje gaan schrijven, maar Percossa moet je gewoon ervaren. Daarom een paar filmpjes. Maar in het eggie is het veel en veel leuker, mooier, spectaculairder, waanzinniger en nog wat meer van die overtreffende trappen.

Misschien komen ze ook bij jou in de buurt? Ik kan het je van harte aanbevelen!

7 gedachten over “Percossa

  1. Leuk! Pluk zat op schoot, terwijl ik de filmpjes keek. Ze pakte m’n handen vast en begon mee te ‘drummen.’ 🙂

  2. Via de filmpjes krijg je het zeker wel mee hoe geweldig het moet zijn. En in het echt dus helemaal indrukwekkend.

  3. Lijkt me gwéldig en kan me voorstellen dat je genoten hebt. Wij zagen een paar jaar geleden in Berlijn “de Blue man group ” óók zo geweldig en die heeft tegenwoordig ook een Nederlandse groep dacht ik, zéker doen als die in de buurt komen!

Reacties zijn gesloten.