Depeche Mode en andere leuke dingen voor de mensch

Vandaag een week geleden reisde ik samen met vriend W naar Amsterdam om daar, in de Ziggo Dome, weer eens te genieten van mijn vrienden van Depeche Mode.

Omdat Ajax ook voetbalde gingen wij behoorlijk vroeg van huis en dat maakte dat we lekker de tijd hadden om uitgebreid te eten en te kletsen. En het concert, tja, wat kan ik daar nou van zeggen?

Het was gewoon helemaal te GEK! HELEMAAL ABSOLUUT FANTASTISCH EN GEWELDIG!!! Ik zag ze al vier keer eerder, maar dit concert was ECHT HELEMAAL ABSOLUUT TE GEK!!! Wat een sfeer hing er, wat een enorme podiumgeile entertainer is Dave toch, wat een interactie met het publiek! Als Dave even wat rust nodig heeft (hij is tenslotte al dik in de 50) komt Martin aan bod en zijn subtiele liedjes en magistrale stemgeluid bezorgden mij meteen kippenvel. Het moet toch frustrerend zijn voor Andy dat hij eigenlijk nooit genoemd wordt, maar hij is gewoon niet zo aanwezig. Eigenlijk. Dus.

Mocht je willen weten welke nummers er allemaal gespeeld werden (en ze ook nog willen luisteren) → Klikkerdeklik.

Had ik trouwens al gezegd hoe te GEK GAAF het concert was?

Ik moet toch ‘ns aan vriend W vragen of we niet per ongeluk ook nog naar Antwerpen kunnen gaan. ;-)

Afgelopen donderdag ging ik ook nog naar Sara Kroos en dat was ook weer erg de moeite waard. Toen Mr. T. en ik vorig jaar voor het eerst naar haar gingen kijken hadden we echt zoiets van ‘oh je, waar hebben we nu kaartjes voor gekocht’ maar zoals zo vaak als je met gemengde gevoelens ergens heen gaat was het geweldig. Vandaar dat we ook haar nieuwe show graag wilden zien. Gelukkig stelde Sara ons niet teleur en hebben we een geweldige avond gehad. Humor, liedjes, nadenkertjes: het zat er allemaal in. 
Naborrelen zat er niet in, want we moesten ‘s avonds nog bij de eerste Abraham uit onze groep het bord in de tuin gaan zetten. Maar hé, daar was het ook erg gezellig!

En vanavond hebben we ook weer iets leuks op het programma. In het prachtige project waar ik laatst al over blogde is momenteel een pop-up restaurant gevestigd. Op 32 meter hoogte zit je daar in de oude fabriek te lunchen of te dineren. Sinterklaas gaf mijn ouders een dinertje aldaar en oh wat leuk, mijn broer, zijn vriendin en wij mogen ook mee. Ik ben heel benieuwd!

6 gedachten over “Depeche Mode en andere leuke dingen voor de mensch

  1. Mijn collega was ook al zo enthousiast over Depeche Mode, zelf vind ik een enkele nummer wel leuk maar is niet echt mijn ding. Sara Kroos daarentegen wel maar helaas moeten we nog tot 8 mei wachten voor we heen mogen…

Reacties zijn gesloten.