Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gisteren verrasten we Kleine Zus met een ‘pak je koffer in, we trekken er op uit’ en deden we leuke dingen. Grote Zus hebben we helaas vooraf deelgenoot moeten maken van ons plannetje omdat ze zelf andere plannen had, al wist ze alleen dat we een nachtje weggingen en niet wat we precies gingen doen.

Vandaag verrassen we de beide dochters met ‘Soldaat van Oranje‘. Van heel veel mensen hoorden we dat deze musical toch wel het summum is en ik wilde de meiden deze heel bijzondere ervaring graag meegeven. Een beetje boel jammer is dat de looptijd van de musical inmiddels weer verlengd is, want toen ik boekte waren er geen vier kaartjes naast elkaar meer te krijgen. Dat betekent dat we nu drie stoelen naast elkaar hebben en één stoel ervoor.

Ik ben heel erg benieuwd naar de voorstelling en hoop dat we ervan genieten.

Door Mrs. T

13 gedachten over “Soldaat van Oranje”
  1. Nou ben ik toch nog nieuwsgierig wat jullie er van vonden. Ben zelf al diverse keren geweest, maar heb het geluk er af en toe te mogen werken en werk bij het bedrijf wat de kaartverkoop doet. Dus ben een beetje bevooroordeeld. Maar hoe vonden jullie het?

  2. Dat wordt een supervoorstelling! De man van mijn vriendin is een ontzettende hork op cultureel gebied, maar bij deze musical (waar hij ter grote uitzondering mee naar toe wilde) kwamen tranen in zijn ogen, toen Wilhelmina uit het vliegtuig stapte en het volkslied gespeeld werd. Kun je vast een zakdoekje bij de hand houden 😉 Ik hoop dat jullie met volle teugen van deze bijzondere dag genieten! Liefs Kakel

  3. Iedereen die ik ken die geweest is, is er laaiend enthousiast over dus dat zullen jullie vast ook zijn! Ik ben blij dat ie verlengd is want dat biedt weer nieuwe mogelijkheden om er toch een keertje naar toe te gaan!

  4. Tot nu toe heb ik alléén maar lovende worden gehoord van mensen die al geweest zijn . Dat er één voor de anderen zit is misschien niet zo erg als je denkt, we troffen dat ooit ook eens en eigenlijk heb je met die”voorzitter”makkelijker contact dan de twee uiteinden van 4 plaatsen naast elkaar. Heel veel plezier!

  5. Ik ben al twee keer geweest en een derde keer zit in de planning, vind het een belevenis. Ik hoop dat het jullie ook bevalt.

  6. Ik heb de musical gezien en vond het een fantastische belevenis. Heel veel plezier met elkaar en geniet van de voorstelling!

    En ik ben blij verrast nog elke dag iets bij je te mogen lezen : )

  7. Ik denk wel dat het een bijzondere avond is geworden. Op een speciale plek ook. Ik had er ook heen gemogen als vrijwilliger met ouderen maar was verhinderd die dag. Misschien ga ik alsnog zelf een keer. Eerst even jouw verslag afwachten…

Reacties zijn gesloten.