16 gedachten over “Het was best wel nodig

 1. hihi, je zult wel denken….. “wat is dat nu weer voor reactie”? Ik las dat stukje over gegroet, en daar reageerde ik op. Maar…..mooie vloerbedekking.

 2. Zo! Ik dacht laatst nog, ik wil best graag vloerbedekking, twijfel nu al weer hahaha hoeveel jaar heeft dat gelegen?

  • 17 jaar. Op de tap lag een oper van dezelfde vloerbedekking maar daar lag ondertapijt onder. Zag er nog geweldig uit. Op de overloop hebben we na de verbouwing van de badkamer het ondertapijt niet meer teruggelegd. Dom!

   Helaas geen vloerbedekking gevonden die goed bij de loper paste dus daarom alles maar nieuw. Loper nog verkocht via marktplaats.

 3. Hoi meis….ik ben er weer hoor! Idd lang geleden, maar ja zoals ik al schreef ik word opgeslokt! ;) Je hebt een mooie layout, gezellig hier geworden! Je vloerbedekking ziet er mooi uit, was idd wel nodig! Wij hebben overal laminaat, alleen de trap is nog niet bekleed, we weten nog niet precies wat we willen. En het erge is nog, we beginnen te wennen aan een kale trap! :( Maar goed, we nemen de tijd om te beslissen, overhaast beslissen is ook niet goed! Heb een fijne dag hoor!

 4. Ziet er netjes uit! Wij hebben net de gang boven gedaan met laminaat. Maar op de trap willen we weer vloerbedekking. Dat moet bij ons ook binnenkort weer eens gebeuen.

 5. Netjes hoor… wij zouden het ook weer eens moeten doen, maar hier is dat veel werk ivm een traplift die gemonteerd is

 6. Ja, eigenlijk best wel als ik zo naar de foto’s kijk. Het ziet er nu weer fris en strak uit. Geeft wel eer van je werk.

Reacties zijn gesloten.