Geen widgets gevonden in de zijbalk

Njet, mammie. Njet, njet! Konstantin had me beloofd dat alles goed zou gaan. De pideratzt! Iedereen lacht me uit nu en iedereen zegt dat Rusland niet eens een goede openingsceremonie kan organiseren! Dit is een ongehoorde sme

Njet, mammie. Waarom heb ik niet toch voet bij stuk gehouden en de nationale tv alles laten regelen. Maar ik dacht, een beetje water bij de wijn. Een beetje die sukkels uit het westen paaien, een beetje toegeven.

Ik heb toch zo’n klerehekel aan dat internet. Je kunt verdomme niets meer geheim houden. Zonder internet en al dat snelle gedoe had niemand in de gaten gehad dat we

Maar

Sorry lief moedertje, ik zal u niet meer onderbre

Dat heb ik allemaal geregeld mammie. Tot nu toe gaat alles volgens planning. De beveiliging doet haar werk, er gebeuren geen vervelende dingen. De geheime dienst heeft alles goed op orde. Gesprekken worden afgeluisterd en de Amerikaanse atleten staan onder streng toezicht. Maar dat snappen ze

Het enige waar ik mijn buik vol van heb is dat betweterige mannetje uit Holland. Die Rötte. Waar heb ik het aan verdiend om met hem te moeten praten? En dan ook nog alleen maar over het Rusland-jaar dat ‘ach en wee’ niet zo soepel verlopen is als ge

Nee hoor, ik heb het met hem helemaal niet gehad over mensenrechten en homorechten. Ha, hij weet heus wel dat ik daar geen boodschap aan

Precies mama, die Maxima, dat is een lekker ding. Waarom kan ik haar nou nooit op privéaudiëntie krijgen? Altijd maar weer is die rare echtgenoot van haar erbij. Wat ze daar toch in ziet? Zou ze niet veel lie

Ja mammie, uw Vladimiertje houdt van u. Heel heel veel. Dag lief baboeskaatje. Kus, kus.

______________________________________________________________________

De WE-300 had dit keer als onderwerp: leuteren. De andere WE-300’s ook lezen? Klikkerdeklik!

Door Mrs. T

21 gedachten over “Kus kus baboeshka”
 1. Wat een mooi verhaal zeg haha hoe verzin je het. Zag het zo voor me dat hij aan de telefoonzat met zo’n echt Russisch vrouwtje met hoofddoek en drie tanden 😉

 2. Je zou toch verdorie het moedertje van Vladimiereke zijn ;-( Een goede reden om het elke dag op een zuipen te zetten.
  Geleuter in topformaat!
  liefs Kakel

 3. Zo… die komt aan. Ik denk dat je hier de gedachten van velen vertolkt. Blijft de vraag waarom Vladimirke dit alles doet terwijl hij weet dat iedereen in die termen over hem denkt. Antwoord is misschien wel: hij hongert naar macht en het maakt het verder geen zak uit hoe men over hem denkt.
  Het laatste nieuws is dat hij Ireen Wüst heeft geknuffeld. Nu weet ik het zeker: alles voor publiciteit en macht.

  Je hebt het in deze WE hilarisch verwoord. Daardoor dringt het goed door hoe schrijnend een situatie in een pseudodemocratie is.

Reacties zijn gesloten.