Lagen

Ik was pas bij de supermarkt en werkte mijn boodschappenlijstje af. Daarop stond onder andere wc-papier. Normaliter hebben wij altijd wit wc-papier, huismerk en tweelaags. Prima wc-papier vind ik. Helaas, helaas, het schap waar mijn vertrouwde wc-papier lag was leeg en er was geen andere tweelaagse variant.

Ach, doe ‘ns gek dacht ik, ik koop een keer drielaags. Wat zullen de gezinsleden jubelen en juichen om deze grootste daad. Ha, niets van dat alles. Volgens mij hebben ze het amper gemerkt. Ze hebben het er in ieder geval niet over gehad.

Maar ik vond het niets, dat drielaagse papier. Veel te glad vond ik het. En te dik ook. Ik was dan ook wat blij toen de voorraad op was en er weer gewoon tweelaags papier op de houder kon.

Wat me bij het volgende brengt: hoe hoort volgens jou het wc-papier te hangen?

wc

28 gedachten over “Lagen

  1. Hoe ‘t “hoort” weet ik niet maar ik prefereer de “under oriëntation” en draai ‘m ook om als ie anders hangt. Waarom? geen idee, pakt, naar mijn idee beter… 😉 en hoeveellaags? ik heb éérlijk gezegd géén idee, wij hebben altijd wc-papier van de Lidl en dat vind ik helemaal prima.

    • hihihi, ik heb ook de neiging om ‘m om te draaien, als ie, naar mijn idee, andersom hangt. Maar juist ‘t tegenovergestelde van hoe jij ‘m hangt 😀 Maarreh, ‘over’ is hygiënischer? Dat wist ik niet, hoezo dan?

  2. Het ding waar je de toiletrol aan hangt, hangt zo laag bij de grond dat het onmogelijk is er bij te komen. Daarbij hangt het ook precies in de douchestraal. Bij ons hangt de rol dus niet, zou maar een natte bedoeling worden. Hij ligt op de wastafel.
    Mocht ie kunnen hangen, dan over.

  3. Over. Onze wc zit achter de bijkeuken. En als ik de droger aanzet worden de muren nog weleens wat vochtig in onze wc. Als ik het wc ‘under’ zou hangen zou het helemaal nat worden..
    Hier ook altijd 2 laags wc papier. Wanneer de kinderen per ongeluk wat te veel papier gebruiken heb je daarmee ook niet meteen een verstopping.

  4. Makkelijek vraag zeg, natuurlijk de OVER orientation!! Wat voor papier, daar ben ik minder rigide in. Als het maar lekker zacht is. Of er nou kabouters op staan of wit, twee of drielaags. Maar niet van dat hele nare grijze harde spul, blegh. Of zo’n wcrolhouder (meestal in de commerciele gelegenheden) waar je met moeite één papiertje van af kunt trekken. Ik gebruik wel graag veel. Sorry, niet milieuvriendelijk, ik weet het.

  5. Het liefst vier-laags in een gerycelde variant. nan de Plus. Ik rijd er zelfs voor om. tja en hij hangt ‘over’. Onlangs nog op facebook. Ik verander het zelfs bij anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *