10 gedachten over “Doen hoor!

 1. Wij konden niet stemmen, want in ons dorp zijn geen verkiezingen. Dat komt omdat we moeten fuseren met vier andere gemeenten, en geen van de vijf willen dat. Snap jij het nog? Ik ook niet. Maar heel snel zand over die verkiezingen strooien. Hád ik kunnen stemmen, dan had dat sowieso op een vrouw geweest. Ik stem altijd alleen maar op vrouwen. Op welke lijst je ook kijkt, ergens bengelt er wel een vrouw tussen ;-)

 2. Na eerst dik 110 km op de racefiets heb gereden bij een windkracht 6 hier langs aan de kust, ben ik na het douchen naar het stembureau gelopen.
  Daar heb ikgestemd op mijn overbuurman.
  Da’s de enige Heemskerker die ik vertrouw.
  Hij wast n.l. iedere week trouw zijn auto!

 3. Het was tamelijk druk bij ons stembureau in Rijswijk , wij waren tamelijk vroeg en hebben gelukkig een aantal gemeentelijke partijen die het goed doen dus we hoefden niet op die hard schreeuwende landelijke partijen te stemmen.

 4. Vanmorgen al 3 stemmen uitgebracht. (2 volmachten) Grappig heel onze gymclub combineerde het stemmen en het gymmen dus veel oudere van ons dorp hebben al van hun recht gebruik gemaakt!

 5. Yep, net gestemd. Dat kan heel makkelijk in de hal van de school van de kinderen. Meteen ook maar even voor de man gestemd.

Reacties zijn gesloten.