Acht

8_0

Acht jaar aan het bloggen vandaag. Gossie. Het eerste jaar van de magere jaren zit er op. Zo voelt het althans. Het wordt wat lastiger allemaal vind ik, maar daar blogde ik al over.

Ach, ik begin vandaag gewoon aan het tweede jaar van de zeven magere jaren en zie wel waar het schip strandt. Of niet. Dat kan natuurlijk ook. ;-)

18 gedachten over “Acht

 1. Ja met dat bloggen is het zo dat het je plezier moet geven en voldoening en geen verplichting. Ja ik vind het nog steeds leuk en ook bij je te lezen.

 2. Gefeliciteerd! Ik blog inmiddels al een jaartje of 12, dus ben zowat een veteraan haha… Maar gewoon lekker door blijven bloggen hoor!

 3. Heb je daarom de blog-titel weggehaald Tenminste, ik zie hem niet meer staan in mijn reader…

  Gewoon blijven bloggen… Tenminste, als je het nog leuk vindt. Anders niet natuurlijk. Dan is het zonde van je tijd en energie.

  Gefeliciteerd dus. Als. Reeds. Echt wel.

 4. Eigenlijk best wel raar dat we elkaar pas sinds….wat is het , een jaar of twee? …., tegen kwamen ,na het weblog drama denk ik …… want ik blog zelfs nog een paar maanden langer!
  Bij j wat ik hier altijd lees krijg ik toch niet het gevoel van “magere jaren” maar ja, je “vette jaren” heb ik dus niet veel van meegekregen;-) gefeliciteerd!

 5. Ik kom niet vanaf het begin op je blog, maar ik vind het altijd leuk om je stukjes te lezen :-) Dus hopelijk volgen er nog veel blogjaartjes!

Reacties zijn gesloten.