Zwijmelen op zaterdag

Ik heb nog nooit meegedaan aan de ‘Zwijmelen op zaterdag traditie‘ van Marja, maar ik maak vandaag graag een uitzondering. Dat doe ik ten eerste omdat hetgeen ik plaats natuurlijk prima bij deze dagen hoort. Maar ook omdat ik enorm heb genoten van ‘The Passion‘ van dit jaar. Ik vond het geweldig.

Wat ik ook geweldig vind is de saamhorigheid die dit soort happenings teweeg brengt en de betrokkenheid van veel mensen. Het is zo slecht nog niet gesteld met de wereld denk ik dan en dat vind ik uiteraard een heel fijne gedachte. De teksten van Beau van Erven Dorens vond ik goed gekozen en zeer treffend en ik hoop dat veel mensen met mij dat vonden. Daarnaast vond ik de keuze van de liedjes erg goed dit jaar.

Onderstaand filmpje plaats ik omdat ik het een prachtige uitsmijter vond en omdat het enthousiasme van de regie ook wel iets bij me oproept. Heerlijk, zulke passie voor je werk!

Ik wens jullie allemaal fijne Paasdagen.

15 gedachten over “Zwijmelen op zaterdag

  1. The Passion spreekt me niet aan, de saamhorigheid wel. De activiteiten, het samendoen. mijn college had leuke activiteiten van en door studenten. De storende commercie sla ik even over.

  2. Ik ben niet zo van het zwijmelen ondanks dat er af en toe wel een leuk clipje tussen zit. Met de Mattheus Passion en aanverwante zaken heb ik helaas niets.

  3. Ik had er nog niets van gezien en heb even door het filmpje “gefietst” . Het is duidelijk een manier om het paasverhaal te vertellen die de jeugd aanspreekt en daar is niets mis mee.
    Zelf heb ik er niet zoveel mee , zweemt teveel naar musical waar ik niet van hou, maar het filmpje van de mensen die zo bezield met hun “vak” bezig zijn is fantastisch.

  4. Inderdaad bijzonder, de saamhorigheid bij The Passion. Maar ik keek dit jaar niet – het hoge Marco Borsato gehalte in de teksten vind ik nét even teveel … en daarbij had ik toevallig een andere afspraak. Al zag ik een klein stukje terug van Jamai en had diep respect voor zijn talent ook weer! Fijne 2e Paasdag nog!

  5. Het was indrukwekkend! Het filmpje van de mensen van de regie is echt geweldig, nooit geweten dat dat zo gaat. Fijne wandeling gewenst en heerlijke zonnige paasdagen voor iedereen. Kier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *