Het zit er weer op

Het zit er weer op. Zes weken vakantie voor de meiden en vier weken vakantie voor Mr. T. en mij. Het waren fijn weken waarvan we 12 dagen doorbrachten in Frankrijk en afgelopen week druk waren met de kindervakantiedagen hier in het dorp. Grote Zus begeleidde, samen met een vriendin, een groepje en Kleine Zus was voor het eerst actief bij de bovenbouw. Mr. T. is er heel wat uren geweest en ik heb de middagen vrijgehouden om spelletjes te begeleiden. Het waren leuke maar zeker ook vermoeiende dagen en afgelopen vrijdag waren beide dames niet vooruit te branden.

Wat we onder andere ook deden? Poetsen. Veel en hard. De keuken. En de badkamer. En de slaapkamers en de woonkamer. Feitelijk het hele huis dus. Mét water ook nog! 😉 Bepaald niet mijn favoriete tijdsbesteding, but a woman got to do what a woman got to do (en gelukkig sopte en boende Mr. T. ook driftig mee).

Wat we weinig deden? Buiten zitten tot laat. Dat kwam deze vakantie helaas maar zelden voor. In Frankrijk koelde het heel erg af en ook hier in Nederland was het niet bepaald lange-zomeravonden-buitenzit-weer. Maar hé, genoten hebben we toch.

Gisteren sloten we de vakantie af met een traditioneel etentje met vrienden en vanmiddag komen er lieve mensen op bezoek en dan is het echt klaar.

Morgen mag ik weer aan het werk. En ook al heb ik de allerleukste baan van de wereld, ik zal even een drempeltje over moeten want die relaxte en voornamelijk wekkerloze weken waarin we veel herinneringen maakten zijn toch wel erg goed bevallen.

11 gedachten over “Het zit er weer op

 1. Dus ondanks alles toch genieten geblazen. Da’s fijn en jullie van harte gegund. Het werk zal inmiddels wel weer gewend zijn.

 2. Aan alles komt een eind hè, ook aan leuke dingen zoals vakantie!
  Veel succes weer in het werkzame deel van je leven ;-).

 3. Fijn te lezen dat jullie zo genoten hebben. Ja die poetsdagen zijn minder he .. ik doe iedere keer wat .. een hele dag poetsen vind ik 3 x niks 😉

  gr Elise

  werk ze morgen !

 4. Fijn je weer te lezen. Gek genoeg hebben wij dit jaar meer buiten gezeten ‘s avonds dan de afgelopen jaren. De eerste weken in Griekenland spreken voor zich maar ook daarna was het lang mooi en warm. Wij wonen in het westen misschien scheelt dat nog.

 5. Ja aan álles komt een eind, ook aan vakantie! maat zoals je zegt, de herinneringen kun je bewaren en af en toe nog eens, met de foto’s, bekijken!
  Al met al toch een drukke vakantie geweest dus zo érg veel moeitw zal het niet kosten om uit “de vakantie modus” te komen!

 6. Altijd gaaf om te lezen, mooie herinneringen gemaakt, genoten :-).
  Wens je in ieder geval een hele mooie zondag en alvast succes om die drempel over te springen morgen, maar ook dat lukt, weet het zeker :-)!

Reacties zijn gesloten.