Suzanne Vermeer

Ik ben er weer ingetrapt.  Ik las, in een tijdsbestek van 2 dagen denk ik (en dat zegt dus wel wat over de ‘moeilijkheidsgraad’ van de boeken), 2 boeken van Suzanne Vermeer. Die trouwens helemaal geen Suzanne Vermeer bleek te heten en zelfs een man was, maar dat geheel terzijde.

Toen ik dit blogje begon dacht ik, even kijken of ik ooit iets over Vermeer geschreven heb en waarempel, dat deed ik dus ruim vijf jaar geleden. Dat ik dat niet eens meer wist, zegt eigenlijk ook wel genoeg. Over ‘All inclusive‘ en ‘Bella Italia‘ heb ik dus eigenlijk niet meer te zeggen dan: nauwelijks de moeite waard zijnde tussendoortjes. Maar soms is dat ook wel lekker nietwaar, verstand op nul en lezen maar.

b-1 b-2

9 gedachten over “Suzanne Vermeer

  1. Ik heb meerdere keren een boek van hem geprobeerd, maar het is nooit wat geworden. Ik laat ze altijd maar voor wat ze zijn.

  2. De Suzanne Vermeer boeken zijn blijkbaar ook nog eens door twee verschillende auteurs geschreven, vanwege het overlijden van de eerste auteur. Moet zeggen dat ik de laatste boeken beter vind dan de boeken van de ‘echte’ Suzanne Vermeer

  3. Voor mij is Vermeer idd ook een tussendoortje. Ben nu Ik ben pelgrim aan het lezen, dikte meer dan 700 pagina’s maar ZOOOOOO de moeite waard

Reacties zijn gesloten.