Met het bloed van mijn hart – II

Snik snotter snuit, nu heb ik ook dit boek alweer uit! Dat rijmt! En zoals altijd tot nu toe heb ik genoten van iedere letter, ieder woord, iedere zin, iedere alinea, iedere bladzijde en ieder hoofdstuk.

Zouden we nu echt wéér bijna vijf jaar moeten wachten op deel 9? Dat zou toch wel ernstig jammer zijn.

Echt, als je denkt dat dit bouquetreeksachtige boeken zijn, gooi dat vooroordeel snel opzij. Het zijn geweldige historische romans vol met interessante informatie, mooie personages, ontwikkelingen en gebeurtenissen. En ja, de rode draad is de liefdesgeschiedenis van Jamie en Claire, maar die is zo geweldig uitgewerkt. Prachtig gewoon.

Je moet deel 1 echt proberen, want anders kan ik alleen maar zeggen: je weet niet wat je mist.
mhbvmhii

11 gedachten over “Met het bloed van mijn hart – II

  1. Het staat op mijn e-reader en ik sta telkens op het punt om te beginnen… Dus echt doen dan maar?

  2. Ik vond het ook zo jammer toen ik ze uit had. Er komt toch geen deel 9? Ik dacht dat het einde een mooie afronding was.

    • Ik heb volgens mij ergens gelezen dat ze bezig is met deel 9. Ik hoop dat dat waar is.

Reacties zijn gesloten.