Van der Laan & Woe

Echt jongens, als je de kans krijgt, ga  naar Van der Laan & Woe. Wat een G E W E L D I G E show. Ik zag al vele, vele cabaretvoorstellingen maar zelden werd ik zo aangenaam verrast als afgelopen zaterdag toen ik naar deze heren ging. Nog nooit gezien en wat is dat eigenlijk verrekte zonde!

Hun show ‘Alles eromheen‘ zit ijzersterk in elkaar. Als ze beginnen denk je ‘waar ben ik in hemelsnaam beland?’, maar uiteindelijk klopt alles, werkelijk alles. De show laat haarfijn en confronterend zien hoe verschrikkelijk vreemd de huidige maatschappij in elkaar zit. De herhaaldelijke kreet ‘ik laat me geen woorden in de mond leggen’ is volkomen op z’n plaats en de gekte waarin we bijna allemaal meedraaien wordt geweldig uitgebeeld.

Had ik al gezegd dat de show geweldig is? Nee? Dan nog een keer: G E W E L D I G!!! Echt, gaat dat zien, gaat dat zien! Maar wees snel, want een boel voorstellingen zijn al uitverkocht.
vdlew
Welke theatervoorstelling, confert of film verraste jou bijzonder positief?

13 gedachten over “Van der Laan & Woe

 1. Ze zijn leuk hè :) Zelf ben ik nog nooit naar een theatervoorstelling van een cabaretier geweest, maar ik vind Herman Finkers en Jochem Myjer erg leuk.

 2. Dat kan ik af en toe missen, dat Nederlandse cabaret. Dat is echt Nl en dat zie je hier niet op die manier. Hier is het meest revue. s Lands wijs, s Lands eer!

 3. Omdat ik momenteel baanloos ben gaan we niet naar het theater. Voorheen gingen we zeker 1x per maand en dan vooral naar cabaret. Ik werd het meest verrast door Phillipe Geubels. Dat was lach op lach en deed me op het laatst pijn aan de buikspieren.

 4. Nog nooit gehoord van dit komische stel.
  Mijn man en dochter gaan samen regelmatig naar musicals.
  Soms gaan we naar de bios en als uitzondering kijken we thuis wel eens naar een film op tv. Aan ons heb je dus niet veel…

 5. Wij gaan héél weinig naar het theater maar de laatste is kort geleden , hoor je vast nog van in een logje.
  Maar van de Laan en Wow kén ik wel. Op zaterdagavond zitten zij in het programma “de kwis” .
  Dat keek ik aanvankelijk nooit omdat Paul de Leeuw dat presenteert en dat is geen pre voor mij, maar getipt door dochterlief ben ik tóch gaan kijken en de heren maken het ruimschoots goed dat ik Paul voor lief moet nemen, ( net als eventueel dom hinnekende gasten als afgelopen zaterdag) .

 6. Wij hebben kaarten voor Van der Laan en Woe, in juni in Breda. Kijken we erg naar uit… Een show die mij altijd is bijgebleven is de eerste show van Sara Kroos.

 7. Wij gaan nooit naar het theater, concerten of de bios. We kijken hooguit 3 dvd’s per jaar.

Reacties zijn gesloten.