Huis & Comfort

Ik wist niet dat ze bestonden, maar mijn vriendin had er een in haar auto en was er erg content mee en mij leek het ook wel handig eigenlijk zo’n ‘cd opberger die je aan de zonneklep van je auto bevestigt’. Zo een dus
5
al hebben wij hem aan de bijrijderskant hangen. Lijkt ons wel zo veilig.

Nou luisteren wij in de auto eigenlijk altijd naar de radio maar als we naar het buitenland op vakantie gaan dan is dat natuurlijk al snel niet meer mogelijk. En muziek op een USB-stick of andere moderne toestanden, daar heb ik dan weer helemaal geen kaas van gegeten. Er worden dus altijd een boel CD’s in het dashboardkastje gefrot en da’s helemaal niet handig.

Enfin: mijn vriendin had dus zo’n ding en op internet is al best snel te vinden waar je zo’n ding kunt bestellen. Dat was dus bij ‘Huis & Comfort’. Echt mensen, wil je een half uurtje jezelf verbazen over de meest ‘waanzinnige en onmisbare dingen’ ga daar dan een uurtje snuffelen. Je vermaakt je prima.

Maar goed, hoe onhip zo’n CD-ding dan wel niet mag zijn: het is wel reuze handig hebben we in de afgelopen twee vakanties gemerkt.

Wat minder fijn is, is het feit dat Huis & Comfort sinds die ene bestelling van lang gelee ons al tig papieren catalogi heeft toegestuurd. Ook weer vol met de meest oubollige zaken en dus stiekem ook wel weer goed voor wat vertier. Maar vooral: zo zonde van al dat papier, transport et cetera. Pogingen om van die papieren toestanden af te komen lukten niet echt totdat ik verleden week een wat pittigere mail naar de klantenservice stuurde. Ze hebben me nu beterschap beloofd al wezen ze me er wel even fijntjes op dat ik, door het accepteren van de voorwaarden, ook het toezenden van papieren promotiemateriaal had geaccepteerd. Ja duh, zonder die voorwaarden te accepteren wordt er ook niet geleverd dus tja …

Maar vertel, welk gebruiksartikel heb jij in huis dat echt super-, super-, superhandig is en daarom eigenlijk in geen enkel huishouden mag ontbreken?

15 gedachten over “Huis & Comfort

 1. Verdorie, ik stond op het punt al te gaan bestellen :) maar dan liever geprul met cd’s in de auto – want ja, inderdaad! Ik ben ook een cd-mens, die usb dat is leuk maar laat dat eens vallen tussen de autozetels en daar zit ge dan de rest van de rit zonder muziek – ipv papieren catalogi in de bus.

 2. Oh, zo’n cd-houder hadden wij vroeger ook in de auto, haha. Tegenwoordig plug ik mijn telefoon in de usb en luister ik muziek via spotify ;-)
  Tsja en wat echt niet mag missen in een huishouden? Euh… o.a. een gasaansteker (veel beter dan dat gepruts met lucifers), waterkoker en een oplaaddock voor je mobiele telefoon :-)

 3. Mijn tablet waarop ik boeken lees, de groentesnijder op de keukenmachine, de WiFi versterker, de GPS (Tomtom), mijn koptelefoon….

 4. Een superhandig ding voor huishoudelijk gebruik… Mens, ik schrik me een bult ;-)
  Ik denk mijn stoomstrijkijzer. Ik heb echt een goeie. Mouwen van overhemden hoef ik maar aan een kant te strijken. Ontkalken is 3 seconden werk. Een duur ding maar elke euro waard!
  Liefs Kakel

 5. Ook wij zijn intussen ‘uit de cd’s en inmiddels wordt alles gestreamd via ipone e.d… (niet door mij overigens haha, want daar heb ik geen kaas van gegeten :-). Een handig hebbeding vind ik dat we hier met 1 stickie alle lichten kunnen aandoen en ik ben toch wel een fan van onze sonos… en ach… zo lees ik hier ook nog wel wat leuke hebbedingen, dus ga binnenkort maar weer eens shoppen :-))

 6. Ik krijg elke maand of zo een boekje in de bus van Huis en Comfort… niet te geloven hè.
  Jeetje mijn hebbeding dat ik niet meer wil missen, ik heb eigenlijk geen idee… Of het moet inderdaad die USB stick zijn die ik in de auto heb met ik weet niet hoeveel muzieknummers en één in de TV in de woonkamer, kan ik echt lekker luisteren wat ik zelf wil.

 7. Zonder aarzelen kan ik daarop antwoorden: dat is mijn stoomreiniger van Kärcher!! Daar kan je van alles mee: ramen vlekkeloos en streeploos schoonmaken in een handomdraai, de douche kraaknet maken, de dampkap schoonmaken, de vloer onderhouden…. Heerlijk ding is het!!!

 8. Ik ga voor de automatische verfrisser in de woonkamer, van Airwick… handig met twee katten en dus een kattenbak

 9. Handig! Had ik dat geweten, tien jaar terug.. Inmiddels hebben we alle cd’s weggedaan en gaat alles via usb stickjes en telefoons enzo.

  Een handig huishoudelijk gebruiksartikel? Eh… telefoon en stofzuiger en afwasmachine mogen tellen zeker niet mee? Weet zo gauw even niets. Misschien de billendoekjes: hoewel de kinderen allang zindelijk zijn en er ook geen mondjes meer afgeveegd hoeven worden zijn ze nog steeds in huis omdat ze zo superhandig zijn vlekken van de bank of tafel te poetsen…

 10. CDs neem ik niet (meer) mee in de auto. Vroeger wel, volgens mij droom ik nog altijd (van de) sprookjes die ik meeluisterde tijdens de lange, lange autoritten. Mijn handigste hebbeding is een groentesnijdertje. Echt zó handig, dat ik dat ding niet -tig jaar eerder heb gekocht snap ik nog altijd niet.

 11. Nou daar moet ik toch héél erg over nadenken, ik ben niet écht van “de hebbedingetjes” …eh…. de laden in de keuken die de vroegere kastjes vervangen dát is een geweldige uitvinding die in geen kéuken zouden moeten ontbreken.

Reacties zijn gesloten.