Grrrrr!

Goed, prachtige mooie lentedagen vragen natuurlijk om gelakte nageltjes en slippers. Alles out in the open dus zeg maar. Heerlijk! Maar, ach en wee, wat zien die tenen van mij er toch uit! Die pedicure van een tijd geleden heeft dan weliswaar de pijn verwijderd, maar op mijn ‘middelteen’ (heet dat zo?) van mijn linkse voet en de tenen daar weer naast zitten lelijke dingen!

Nou wilde ik wel net doen alsof ik dat niet in de gaten had, maar zo ongeveer het eerste wat Grote Zus tegen me zei toen ze laatst thuis kwam van school was ‘Ieuw mam, jouw tenen zijn lelijk!’. En dat lieve mensen, dat was vorig jaar niet. Sterker nog, dat is nog nooit zo geweest. Ik was eigenlijk altijd best tevreden over mijn voeten slash tenen.
3
Disclaimer: foto vergroten op eigen risico. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor aangebracht schokeffect.

Dus nu baal ik. En wil ik weer net zo’n mooie tenen als dat ik eerst had. Maar ja, hoe ga ik dat bereiken? Toch nog maar een keer terug naar de pedicure? Aan de slag met puimsteen? Weken en pulken?

Iemand de gouden tip misschien?

19 gedachten over “Grrrrr!

 1. Allez gij, die tenen zien er toch prima uit?!
  Zelf moet ik niks hebben van voeten in ‘t algemeen en zeker niet van de mijne. Zeker niet sinds ze mij hebben gedwongen steunzolen te dragen, de vuile verraders. Dus hoe vaker ze verstopt zitten, hoe beter!

 2. Gouden tip heb ik niet voor je, helaas… maarreh, ik vind ‘t wel meevallen hoor!!! Hier en daar de nagelriemen wellicht ‘n beetje terugduwen n lekker regelmatig invetten… maar verder zien ze ‘r toch prima uit? Ik zie ‘t probleem eerlijk gezegd niet zo ;-)

 3. Een dagje in de soda gaan zitten en daarna een paar klodders nivea erop.
  Zo deed mijn opa het al en die HAD me toch een mooie tenen :-)

 4. Ga vooral niet rommelen met likdoornpleisters of andere ik-kan-het-zelf pedicure zaken. Laat je voeten eens lekker verwennen, dan is het daarna eenvoudig bij te houden met voetenbadjes, puimsteen en raspjes. En ja, ik heb ergere voeten gezien, die van mij bijvoorbeeld….

 5. Ik zou lekker naar de pedicure gaan en haar vertellen wat je wil !
  Zij heeft er verstand van .. hopen we dan maar :)

 6. Raar!vanochtend een reactie gestuurd maar hier niet te vinden. Niet goedgekeurd of niet aangekomen?

 7. Het shock-effect van de foto viel reuze mee hoor ;-)
  De gouden tip heb ik niet, maar waarschijnlijk zal een extra bezoekje aan de pedicure goed doen.

 8. De littekens van de eksterogen moeten nog een beetje slijten, en daar krijgen ze in slippers beter de kans door dan in de winter in dichte schoenen. Goed op je schoenen letten want vóór je het weet heb je weer nieuwe “extra”ogen en slijt er natuurlijk niéts.
  Bij houden dus en met beginnende “extra’s ” metéén naar de pedicure .

 9. Nou, ik schrok niet van je foto, hoor ;-)
  Ik zou denk ik een paar weken 2x per dag invetten (met de blauwe nivea of handcreme) en als het daar niet van overgaat naar de pedicure. Maar volgens mij heb je de laatste niet nodig!

 10. Ik zou voor de pedicure gaan. Het zekerste effect zeg maar, en dan ben je toch weer goed voor een tijdje. Jaja, de oude dag komt niet alleen ;)

 11. Helaas, kan je niet helpen. Ik heb ook een aversie tegen alles wat met voeten en tenen te maken heeft.

 12. Nou, ik dacht ook dat ik zou gaan schrikken. Maar zo erg is het niet hoor.
  Veel invetten… ik gebruik elke dag 2x ‘handcreme’ op mijn voeten. Gewoon helemaal insmeren, net als je handen.
  En als je tenen zo leuk gelakt zijn gaat daar de aandacht naartoe en valt het echt niet zo op hoor…

 13. Haha, ik heb met kloppend hart de foto vergroot, maar het valt zat mee.

  Ik heb al járen een tenen-tic, kijk naar iemands blote voeten zoals een ander naar een gezicht kijkt, bij een eerste ontmoeting (vooral in de zomer makkelijk, haha). De ene voet is nu eenmaal sympathieker dan de ander. Geld ook voor handen, is makkelijker. Maar voeten zeggen nog meer.

  Eh, tips. Eh.. geen idee! Pedicure? Of gewoon met een of ander Scholl creme-pje smeren?

  Ik probeer al jaren van mijn eelt af te komen, maar al dat gedoe heeft het alleen maar erger gemaakt geloof ik. Heb er nu ook kloven bij.

 14. Ik zou nog een rondje pedicure doen. En dan daarna zelf regelmatig smeren, voetenbadjes en aan de slag met zo’n puimsteen of voetvijl.

 15. owh jee.. nou nee, helaas van mij geen gouden tip. Gun mezelf niet eens de tijd voor een lakje, maar dat komt misschien ook omdat ik bijna nooit op teenslippers loop :-).
  Ik vind dus de foto reuze meevallen hoor :-)). En als ik dan toch een leek-tip moet geven, zou ik idd gewoon weer eens naar de pedicure gaan, onder het mom van ‘relaxmomentje voor jezelf :-).

Reacties zijn gesloten.