Pink

Ik wist helemaal niet eens dat dit nummer van Pink was, maar ik zing het altijd luidkeels mee als het op de radio is. Grote Zus liet me deze videoclip zien en wow, da’s toch wel een heel gaaf optreden (en of ze nu wel of niet playbackt doet daar niets aan af).

Welk YouTube-filmpje vind jij het bekijken waard?

5 gedachten over “Pink

 1. Jaaaaaahhh, ik weet ‘t, ik loop weer vré-se-lijk achter met al je berichtjes. Maar ik ben nét Heintje Davids want ik kom áltijd bij je terug! :-D En dan is ‘t weer héérlijk om al je berichtjes te lezen en die al dan niet van ‘n reactie te voorzien.
  Nu wij, sinds begin dit jaar, een andere auto hebben, kunnen we liedjes van Youtube, die we op onze telefoon afspelen, streamen via de speakers van de autoradio. Dat is zó gaaf!!! En de laatste tijd zetten we vaak dit nummer op. Dit wordt natuurlijk uit volle borst meegezongen door dochterlief en mij (zoonlief ook wel ‘s maar minder)
  https://www.youtube.com/watch?v=k0i_vv530HA (vind jij, als Shaffy liefhebber vast ook wel mooi, aangezien ‘t saxofoongedeelte uit ‘n nr. van Shaffy en List komt ;-) ) (ik lach me rot want Robin zingt dit ook nog héél vaak héél hard als ze ‘s avonds al in bed ligt ;-) )

 2. Ja hé, dit is een heel gaaf filmpje! Ik vind ‘t knap, zou van het zingen of dansen alleen al buiten adem zijn!

 3. Euhhhhhhhhhh..
  Ik kijk maar zelden op you tube … of op tv naar muziek programma’s…

  Het is wel een mooie clip… bij een heerlijk nummer..

 4. Geen, ik “kijk” meestal geen muziek want daar knap ik héél vaak op af. En de act eromheen voegt eigenlijk weinig toe aan de muziek,integendeel, als je dan moet gaan playbacken krijg je eigenlijk twee op zichzelf staande onderdelen.

 5. Ik heb geen favoriet filmpje. Elke dag sta ik op de crosstrainer en dan kijk ik 40 minuten lang op mijn tablet naar muziek, afleveringen van Rizzoli en het laatste nieuws van de NOS (niet in die volgorde…) Dit nummer ken ik niet eens!
  Groetjes Kakel

Reacties zijn gesloten.