18 gedachten over “Sokken merken want anders gaan de meiden ermee vandoor

  1. Gelukkig heeft de draak bijna dezelfde maat als ik, dus we hebben een hele berg zwarte sokken van ons samen. Allemaal dezelfde. Dus nooit gedoe met missende sokken. De terrorist heeft vrolijk gekleurde sokken met printjes. Wel altijd gedoe met missende sokken πŸ™‚

  2. Kijk, dit is iets waar ik geen last van heb. Ik hoef alleen maar dat ene paar zwarte sokken van mij in de gaten te houden omdat Yep’s hele collectie zwart is..

  3. Hihi, wat grappig. Zo begon ik ooit met sokken kopen in de wildste kleuren en patronen omdat mijn zusje ze anders pikte. Inmiddels gebeurd dat al jaren niet meer, maar ik blijf toch vrolijke sokken dragen uit gewoonte!

  4. Hier begin ik er niet eens meer aan. We dragen allemaal dezelfde sokken πŸ™‚ Lekker gemakkelijk! En ik heb zelf wat lieflijke kleurtjes erbij, maar die wil niemand van me lenen πŸ™‚

  5. O, dat is ook wel een idee. Ik heb hier vor elk gezinslid een andere kleur/kleurtinten. Dochter is makkelijk, zoons beginnen al moeilijk te worden (zelfde sokken in vershcillende maten maar kan ze soms toch lastig uit elkaar houden). En een paar simpele effen grijze, zijn die nu van mij of van oudste zoon?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *