18 gedachten over “Sokken merken want anders gaan de meiden ermee vandoor

 1. Gelukkig heeft de draak bijna dezelfde maat als ik, dus we hebben een hele berg zwarte sokken van ons samen. Allemaal dezelfde. Dus nooit gedoe met missende sokken. De terrorist heeft vrolijk gekleurde sokken met printjes. Wel altijd gedoe met missende sokken :-)

 2. Kijk, dit is iets waar ik geen last van heb. Ik hoef alleen maar dat ene paar zwarte sokken van mij in de gaten te houden omdat Yep’s hele collectie zwart is..

 3. Hihi, wat grappig. Zo begon ik ooit met sokken kopen in de wildste kleuren en patronen omdat mijn zusje ze anders pikte. Inmiddels gebeurd dat al jaren niet meer, maar ik blijf toch vrolijke sokken dragen uit gewoonte!

 4. Goh, allemaal dezelfde maat nu?
  Haha, ik zou gewoon een berg sokken kopen die iedereen kan dragen… Een sokkenlade… handig toch?

 5. Hier begin ik er niet eens meer aan. We dragen allemaal dezelfde sokken :) Lekker gemakkelijk! En ik heb zelf wat lieflijke kleurtjes erbij, maar die wil niemand van me lenen :)

 6. O, dat is ook wel een idee. Ik heb hier vor elk gezinslid een andere kleur/kleurtinten. Dochter is makkelijk, zoons beginnen al moeilijk te worden (zelfde sokken in vershcillende maten maar kan ze soms toch lastig uit elkaar houden). En een paar simpele effen grijze, zijn die nu van mij of van oudste zoon?!

  • Ik heb vooral een orobleem met sorteren van de was, moet ik nog even verduidelijken misschien. Lenen van elkaar doen ze niet echt nog.

 7. hier helemaal geen probleem, ik draag zélden sokken-:) maar zo’n “vrouwenhuishouding” kent dat soort problemen!

 8. Hier hebben we één lade en daar liggen alle sokken in. Eerlijk zullen we alles delen ;)

 9. Haha, gelukkig hebben wij hier in huis twee totaal verschillende maten (39/40 en 45/46) dus lenen heeft weinig zin

Reacties zijn gesloten.