Alpha Betty

Oh jongens, ik zit al sinds begin augustus op level 170 met Alpha Betty en dat is nie tof nie! *
ab
Ik weet niet meer precies wanneer ik Alpha Betty op mijn tablet zette. Ik denk dat ik gewoon aan het Candy Crushen was en toen een keer toch op het downloadknopje drukte toen Candy dat suggereerde om vervolgens met Alpha Betty te beginnen. En wow, wat is dat een leuk spelletje!

Hoe lang het al precies bestaat weet ik niet. Af en toe springt Betty dan ook regelmatig op tilt en af en toe duurt het dus weken voordat je een level verder komt. Of dat dan aan mijn kwaliteiten ligt of aan het feit dat er op dat moment gewoon nog geen level 171 bestáát, dat weet ik niet. Feit is wel dat het gruwelijk frustrerend is als je er steeds weer opnieuw niet in slaagt om verder te komen.

Die frustratie daargelaten echter is het gewoon echt een tof spel waarin je door zo lang mogelijke woorden te leggen opdrachten uitvoert. Aangezien ik wel een woordenmeisje ben, is dat een leuke uitdaging.

Maar hoe leuk Betty zich ook presenteert, wordfeud blijft toch echt mijn favoriete spelletje. Zeker ook omdat je daar toch wat sneller een potje afhebt dan weken op één level te blijven tobben. Oh, en wat ik ook echt heel leuk vind is Trivia Crack. En bij deze drie spelletjes wil ik het dan ook graag laten, want sjemig, het is af en toe best verslavend hoor.

* Het bovenstaande typte ik, in totale wanhoop en volledige frustratie, op 5 september. En weet je wat er op 6 september gebeurde? Nou, toen haalde ik gewoon level 170!!!! Inmiddels zit ik nu wel al ruim twee weken vast op level 175, maar dat is nog lang geen vijf weken. En vooralsnog heb ik goede moed dat ik level 175 heus al wel gehaald heb als dit logje gepubliceerd gaat worden op 18 september.
Screenshot_2015-09-06-13-31-13
Welke spelletjes speel jij het liefst op je tablet of smartphone? En noem jij jezelf wat dat betreft verslaafd?

15 gedachten over “Alpha Betty

 1. Dit stuk gaan volledig langs me heen. Ik heb geen mobiel of tablet en speel geen spelletjes.
  Op de laptop speel ik wel eens Mahjong maar dat is het dan ook wel.

 2. ik ben zo saai, ik speel forever dezelfde spelletjes. solitaire oftewel patience speel ik al sinds ik achter een computer zit hahaha en nu dus nog steeds! verder speel ik nog ruzzle (ook woorden!) en woozzle. de meeste spelletjes ben ik vrij snel zat, zoals crossy road #frustrerendspel en two dots en zig zag (boom).. oh ja, subway surfers speel ik ook nog!

 3. Heb een lange tijd Candy Crush gespeeld, maar heb nu weer zo’n vreselijk level, dat ik er al weken niet naar gekeken heb. Ik speel af en toe Wordfeud, op dit moment weer niet heel erg, maar ik houd me aanbevolen voor een potje (Teresa0805) ;-). En ik speel Gummy Drop op mijn I-Pad, dat is toch een leuk spel. Zit zoveel in. Maar nee verslaafd ben ik niet. Ik doe ‘s avonds mijn WF rondje, soms ‘s morgens ook. Gewoon een woordje leggen bij mijn tegenstanders. En ik speel Gummy Drop tot mijn levens op zijn.
  En ik speel niks op mijn telefoon. Veel succes!!!

 4. Ik ben gek op spelletjes. Helaas mijn gezin iets minder. Dus op gebied van spelletjes is mijn tablet m’n beste vriend. Laat ik nu al een tijdje op zoek zijn naar triviant! Ik kwam dit alleen tegen in de engelse versie en dat was me te moeilijk. Ik heb nu al een paar potjes triviant gespeeld dankzij jouw blog. Dank hiervoor! Verder speel ik secret passages, hay day, wordfeud en ruzzle. En nu dus ook triviant en Alpha Betty : )

  Fijne zondag, groet Claudia

 5. Ik speel wordfeud. Elke dag. Met mijn zus. Goed om mijn nederlands bij te houden. En ook leuk omdat we altijd kleine berichtjes sturen. Zo houden we elkaar goed op de hoogte.

 6. Ik doe alleen regelmatig een spelletje spider solitair, sinds windows 10 zit er ook tapliles op en dat die ik ook wel eens . echt veel kom ik niet aan spelletjes toe. De spelletjes die jij noemt ken ik zelfs niet eens.

 7. Haha .. ik heb echt helemaal niks met spelletjes. Heb vorig jaar, toen ik geopereerd werd, candy crush op de iPad gezet maar ben nog niet veel verder dan 80 oid gekomen .. ach, als tijdverdrijf leuk maar verder neeh

 8. Nee hoor, niet verslaafd. Man wel. Eerst Candy Crush, toen 2048 nu plunder pirates. Zucht…

  Ik doe als ik tijd heb een wordfeud, anders niet.

 9. Ik speel Candy Crush, Hayday en wordfeud (maar alleen met mijn moeder). Thats it. En dat is al lastig genoeg om bij te houden. Ik ga maar niet zoeken naar Alpha Betty anders worden het zo 4 stuks!

Reacties zijn gesloten.