Au!

Ik dacht dat ik geschreven had over het ongeluk dat mijn vader eind vorig jaar had. Maar ik kan het niet terugvinden, dus dat zal dan wel niet. Goh, wat suf eigenlijk. Want mijn vader had toen een behoorlijk heftige aanvaring met een boom die hij net omgezaagd had en hij heeft toen een behoorlijke tijd in de lappenmand gezeten. Gelukkig zat het engeltje op zijn schouder goed op te letten en bleef de schade beperkt.

Dat engeltje lette ruim twee weken geleden ook best heel goed op toen mijn vader van een wagen viel, zijn knieholte helemaal openscheurde (ieks) en op zijn hoofd/nek landde (au). Via de huisarts kwam mijn vader in het ziekenhuis terecht waar de arts 18 hechtingen in zijn knieholte aanbracht. Van de wond in zijn knie heeft mijn vader gek genoeg maar heel weinig last, hoe anders is het als het over zijn nek gaat. Sinds zijn val heeft hij een stijve nek om u tegen te zeggen. Er is geen beweging in te krijgen en het doet pijn in het kwadraat. Nou is mijn vader geen watje, hij had niet voor niets de bijnaam ‘ IJzeren Willem ‘ maar deze constante pijn zonder enige verbetering ging hem niet in de kouwe kleren zitten.

Op 21 september ging hij dus weer terug naar het ziekenhuis om op 22 september wederom terug te moeten komen voor extra foto’s. Het resultaat: een verschoven nekwervel. En sinds 22 september draagt mijn pa dus zo’n uiterst charmante nekbrace. En echt, op het moment dat hij hem omkreeg was de pijn. Hoera ende hoezee. Hij moet de brace nu de komende vier weken dag en nacht aanhouden en hopelijk is de nekwervel dan weer terug op zijn plek gaan zitten. Gewoon, daar waar hij hoort, zodat hij mijn vader geen pijn meer doet.

Dus pa, beterschap en ik hoop dat de brace zijn werk goed doet want we hebben je binnenkort hard nodig. Zonder gekheid: ik hoop dat je heel snel weer goed opknapt en ben je engeltje dankbaar dat het niet veel erger uitgevallen is.
291_9ra9az0xa8y

16 gedachten over “Au!

 1. Joh wat een verhaal. Da’s niet mis. Hopelijk komt het weer helemaal goed met die nek.
  Vader van Mrs. T… heel veel sterkte. (en by the way… ik hoop dat ie nog steeds geniet van
  Andre van Duin).

 2. je had er over getwitterd! maar wat fijn idd dat het niet (nog) erger was en dat ‘ie nu met die brace niet zo’n pijn meer heeft! hopelijk herstelt ‘ie snel, beterschap voor hem!

 3. Tjonge, jouw vader heeft zeker een engeltje ! Hoe krijg je t voor elkaar om je knieholte te scheuren ? Heel veel sterkte vader van Mrs.T.

 4. Gelukkig dat er een oorzaak is gevonden voor de pijn aan je vaders nek, en dat er iets aan te doen is natuurlijk.
  Beterschap voor hem!

 5. Ach jeetje, dat is zeker ‘au’; beterschap voor je vader en ik hoop dat de engeltjes deze komende weken ook hun werk doen qua herstel!

Reacties zijn gesloten.