Tony

Eigenlijk geef ik niet zo heel veel om chocolade, maar dat is inmiddels best wel een beetje boel veranderd. Dat komt door een zekere Tony die werkelijk de meest heerlijke chocolade verkoopt. Chocoladeletters met sinterklaas? Tijdens pakjesavond ben ik de enige die er geen ontvangt (ha, daar ben ik uiteraard zelf verantwoordelijk voor), gewoon omdat ik er weinig om geef. De chocoladeletters die ik op mijn werk kreeg, ik geloof dat ik er misschien een heel klein stukje van gegeten heb.

Maar Tony’s Chocolonely, man, daar zou je me bij wijze van spreken voor wakker mogen maken. Heerlijk! En dan vooral de ‘melk & karamel & zeezout’. Het is heerlijk om een klein stukje van deze reep in je mond te hebben en deze langzaam maar zeker te laten smelten. Subliem gewoon.
GMA_Tonys_MelkKarZout_RechtBoven
Laatst had ik het met iemand over deze chocolade en zij had er zelfs nog nooit van gehoord! En dat terwijl we hier toch zeker al een paar jaar met vrij grote regelmaat een reep in huis hebben. Laatst kocht ik bij de Wereldwinkel weer een mooi voorraadje waardoor nu ook een aantal andere smaken hier in de kast liggen. Maar voor hoelang …?

Zijn jij en chocolade een goed koppel? En ken jij de repen van Tony en zo ja, wat is je favoriete smaak?
21476_1733415633559162_2087722976295992950_n

18 gedachten over “Tony

  1. ik lust best chocolade. Vind het het lekkerst met iets erin van kokos of noten. Tony’s is ook lekker, ik vind die lemon cheesecake van dit jaar lekker en die amandel puur ook. De popcorn dip is niet echt mijn ding. Maar bv een milka met oreo vind ik ook best lekker. Maar kan het ook gerust maanden niet eten.

  2. Tony rules! Z贸 lekker! Duur, ja. Maar zoveel lekkerder dan bijv. Milka. De oranje is ook mijn favoriet. Maar laatst was er een tijdelijke ‘smaak’ met discodip en die was ook superlekker!

  3. Jaaaa hier nog zo’n Tony’s-fan! Ik HOU echt van de karamel-zeezout-variant, echt de beste chocolade ooit. Kan die nieuwe met popcorn discodip en de gele met nougat ook wel waarderen, maar de oranje blijft de lekkerste.

  4. chocola o ja maar Tony nee, ik heb me er niet zo in verdiept omdat ik de prijzen ehm belachelijk vind denk dat dat de beste manier van beschrijven is. De verkadeletter die ik had heb ik weggeven omdat ik er letterlijk niet goed van werd heel vreemd. Anyway ik heb zo mijn favo’s maar die van ikea hmmmm daar fiets ik de kilometers wel voor.

  5. Tony heeft wel een grote zet gegeven aan betere of fairere chocola, maar ik vind het eerlijk gezegd niet zo heel erg lekker. Dat heeft ten eerste te maken met de ongelijke stukken waarin je het moet breken (vind ik 茅cht niet handig) en ten tweede omdat ik gewoon lekkere chocola wil. Lindt vind ik lekker, Hema chocola is favoriet, en zo zijn er nog wel een paar. Maar … Tony krijgt nog een kans: er ligt een melk-karamel-zeezout in de kast. Als kado gekregen. Eerst de lekkere chocola eten. Dan kijken of deze meevalt.

  6. Hier ook een Tonyfan en eigenlijk de hele familie. Met Sint had ik zoon en vriendin een doosje met limited smaken kado gegeven en dochter en vriend een ‘gewone’ chocoladeletters van Tony. Dochter sloeg groen uit 馃槝. Favoriete smaak van mij is dezelfde als van jou met zeezout en amandel. Maar de pure variant is het meest gezond. Die heb ik vaak in huis. Ik vind het ook het idee zo heerlijk. Met name de verschillende stukjes. Die verwijzen naar de verschillende landen. Landen zijn ook niet gelijk van grootte en vorm. Leuk lobje dus!

  7. ik vind de gedachte achter tony’s een hele mooie. en ook die schots en scheve stukjes zijn heel leuk. maar verder vind ik het eigenlijk gewoon chocola. toch koop ik het wel eens, doen ze toch slim daar bij tony’s, haha!

  8. Ik lust zeker wel chocolade. Bij voorkeur puur. Maar ik koop het zelden omdat ik er te makkelijk veel van eet.
    Tony’s vind ik over het algemeen erg lekker. En sympathiek. Ik kreeg laatst een bedankje van iemand in de vorm van een reep met de smaak eh… lemon cheesecake. Ging er goed in!

  9. Ik ken deze chocolade ook niet, ben ook niet echt een choco fan. Als ik het eet word ik midden in de nacht wakker met een giga migraine aanval. Dus soms, heel soms eet ik chocolade

  10. Ik ben dol op Tony!
    Mijn favoriet is de melkchocolade, maar toen ik afgelopen week in Nederland was heb ik de pure choco met amandelen en zeezout gekocht. Die is ook wel heeeeeel erg lekker!

  11. Ik eet tegenwoordig niet meer zo veel chocolade. Als ik het wel eet is het van het gouden olifantje. TC vind ik geen fluit aan dus dus ik weet niet eens of die glutenvrij is…

  12. Hmmm, ik ben een hartig mens! Liever chips dan chocolade dus. Maar tegenwoordig is beiden verstrengeld in een ultieme reep (van Tony ja!). Mijn favoriet is dus karamel met zeezout! 馃檪

  13. N贸贸it van gehoord, en er dus 贸贸k nier naar gezocht! Maar als het alleen in de wereldwinkel te koop is kan dat wel kloppen want daar kom ik eigenlijk nooit. Naar mijn idee verkoopt men daar in hoofdzaak “snuisterijtjes” voor in huis en di茅 heb ik noot nodig.
    O ja, ik ben b茅st goede vriendjes met chocola al wil dat niet zeggen dat ik het dagelijks eet.

  14. Absoluut een chocoladefan! Al ben ik wel een chocoladefan van de middelmaat. Een stukje tussendoor is voor mij vaak al genoeg. Ik hoef geen hele letters op te vreten.
    Tony’s heb ik nog niet geproefd, maar volgens mij verkopen ze dat in Belgi毛 ook gewoon niet in de supermarkt om de hoek. Geen idee of ze het 眉berhaupt bij ons verkopen 馃檪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *