Tip-tag 2016

Ik vind het nog best een ingewikkelde tag, die tag van Narda waarin ze vraagt om iets te plaatsen waaruit een beetje liefde en zorgzaamheid spreekt, iets waar je misschien iets van kunt leren, of gewoon iets dat handig is om te weten. Maar dat de wereld volgens mij met deze tag een stukje mooier wordt, dat denk ik zeker. Dus dank Melody voor het taggen.

Er zijn legio mooie teksten die ik ken. Ik heb er zelfs een boekje voor waarin ik allerlei tekstjes noteer die me opvallen of die ik wil bewaren. Een veelzeggende quote die momenteel ‘waarder’ dan ooit is, vind ik echter deze:
q1
En dan nog een tip → Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt. En ik geloof echt dat dat zo werkt.

Eigenwijs als ik ben, sorry Narda en Melody, ga ik  hier niet alle regels rond om de tag plaatsen (en ook niet alle linkjes, want het lijkt me sterk dat ik alle mensen die op dit moment al getagd zijn weet te vinden hoe moet dat dan wel niet als je in, pak ‘m beet, augustus deze tak krijgt?). Ik ga ervanuit dat Staartje, want haar vraag ik deze tag ook in te vullen, dat wel even hier gaat lezen.

18 gedachten over “Tip-tag 2016

 1. Pingback: Tip-Tag van Narda 2016 | WorldsApart 2.0

 2. Pingback: Tip-Tag van Narda 2016…. – dewerelddoordeogenvanjuistja

 3. Pingback: De Tip-Tag van Narda 2016… – "Iris Papilio"

 4. Pingback: De Tip-Tag van Narda… – "Iris Papilio"

 5. Een hele mooie quote en helaas actueel. Laten we hopen dat het beter gaat lopen over de hele wereld.

  “what the world needs now, is love sweet love”.

  Groetjes Laura

 6. Pingback: Narda’s Tip-tag | van koninklijk tot knettergek

 7. Pingback: Tip-tag 2016 nu al gestrand? | Beaunino

 8. Ik vond het ook moeilijk een geschikte invulling te geven. Een quote op internet is zo gevonden, daarom wilde ik er een eigen draai aan geven. Ik vind allebei je spreuken mooi maar die van jezelf wint het!

 9. Ik kende deze inderdaad ook al en ik ben het met hem, en dus ook jou, eens….

  Ik neem je niets kwalijk hoor, vind het al lang leuk dat je dit stokje opgepakt hebt… en al begrijp en respecteer ik natuurlijk Staartjes beslissing, vind ik het toch jammer voor jou. Hoop dat je een ander kunt vinden zodat het door kan gaan want ik ben wel heel benieuwd naar alle tips die bij elkaar komen zo over een heel jaar.

  Dank je wel voor het oppakken van mijn estafettestokje waarvan Narda de eigenaresse is.

 10. Wat een eer om geragd te worden door Mrs T. Ik houd niet van stokjes/tags en wil niet ander taggen. Ik vind het moeilijk om nee toezeggen, omdat ik deze log graag lees, maar ik zeg toch nee. Een spreuk die me aanspreekt is de volgende : Het is verstandiger een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.

  Excuus, maar het stokje stopt dus hier

 11. Een héél waardevolle quote heb je neergezet maar ook jouw eigen tip is erg mooi en zó waar.
  ( De links hoeven natuurlijk niét gezocht te worden als iedereen ze er bij zet, die stáánr dan toch in het logje van degene die jou getagd heeft! , omdat er steeds maar één blogger getagd wordt of zie ik dat verkeerd;-) ) ,

Reacties zijn gesloten.