Top 10 hunks voor oude vrouwen

Hier postte Srsck op haar verjaardag (ik heb geen idee hoe jong ze is geworden) een top 10 hunks voor oude vrouwen. En al waren er een paar heren bij die ik ook best de moeite waard vind, helemaal een eensluidende smaak hebben we toch niet. Dus, tada, in totaal willekeurige volgorde, hier mijn ‘top 10 hunks voor oude vrouwen’. En dat was trouwens nog best heel lastig vond ik, zo’n lijstje maken.

Aragorn (dus niet Viggo Mortensen, sorry Viggo, maar Aragorn).

Aragorn

Adam Rayner. Jammie! Ik heb destijds echt genoten van Tyrant en hoop dat seizoen twee snel op tv komt. Zie trouwens dat seizoen drie in juni 2016 gereed komt. Hoera!

Adam Rayner

Gerard Butler (en dan dus eigenlijk in de rol van Jamie Fraser die hij niet eens ooit gespeeld heeft, maar ik stel me zo voor dat Jamie Fraser er best zo uit kan zien en niet zo, zoals hij uiteindelijk door Sam Heughan werd neergezet. Sorry Sam). Waarom word nooit mijn mening gevraagd als het om de casting van rollen gaat?

gerard butler

Jude Law die mij met zijn rol als Inman in Cold Mountain toch echt wel een beetje betoverde. In die film zit trouwens een van de mooiste quotes ever: klik.

jude law

Aidan Turner mag ook meedoen. Ik vond hem als Kili woest aantrekkelijk, ook al was hij een dwerg.

Aidan-Turner

Raymond Thiry vind ik ook wel een lekker ding. Wel wat oud, maar vooruit, hij mag in mijn lijstje.

raymond thiry

Ik zie inmiddels toch wel een soort van patroon. Ik ♥ stoere mannen met een soort van baard! :-) Maar waarom mag Mr. T. zijn baard dan niet laten staan van mij?

Maar ook sommige baardloze exemplaren vind ik best aangenaam. Zoals we daar hebben Humberto Tan.

humberto-tan

Clive Owen vind ik ook best apetijtelijk

clive

En dan hebben we nog Fedja van Huêt. Ook met hem zou ik best een beschuitje mee willen eten. ‘Echt?’, vraagt Grote Zus, want die bemoeit zich enorm met dit logje en ze keurt bijna al mijn mannen af. ‘Nee meissie, tuurlijk niet’, zeg ik. Soms is een klein jokje nodig namelijk.

fedja

Eigenlijk was het nog best lastig om een lijstje te maken vond ik. Toch wel fijn dat Grote Zus per sé wilde dat onderstaand manneke er ook in voorkwam. Hoefde ik er maar negen. Enfin, de keuze van Grote Zus: Zac Efron. Nog gruwelijk jong (28 jaar), maar dat vond Grote Zus geen bezwaar. En hé, hij heeft een soort van baard op deze foto dus hij past best in dit lijstje!

zac efron

Wie vind jij woest aantrekkelijk?

46 gedachten over “Top 10 hunks voor oude vrouwen

 1. Ik vind de titel van dit blog alleen al leuk! Ik ben niet zo heel bij meer wat leuke mannen betreft :-) Ik zat laatst een serie te kijken met een hele gezellige meneer erin. Ik googelen, blijkt het LL Cool J te zijn. Eh… dat was toch een hele foute rapper? En Brad Pitt blijf ik toch ook wel heel gezellig vinden hoor.

 2. Joaquin Phoenix. Omdat hij in elke rol zo … anders is. Kameleon. En zelfs als hij complete bastards speelt, zit er nog iets kwetsbaars in.
  Verder heb ik niet veel met mannen van ‘mijn’ leeftijd. Ik vind wel dat Viggo een enorm goeie acteur is, en ik zou best wel eens een uurtje met hem willen praten, maar hij is volgens mij ook heel gelukkig getrouwd.
  … Daniel Craig. Ehm. Idris Elba. Mmmm. Hugh Jackman. Ehhhmmm. Ontzettend leuk om naar te kijken, maar meer hoeft dan ook niet.

 3. Oh ik word helemaal vrolijk van Alexander Skarsgard, of Eric Northman in True Blood, of Tarzan! Hij speelt in de nieuwe tarzan film die komende zomer uit komt.
  Mooie man met mooie ogen.

 4. Zitten een aantal goeie keuzes tussen hoor! Gerard Butler en Jude Law zijn ook voor mijn leeftijd (al vind ik mezelf met 32 jaar ook niet erg jong meer) behoorlijk apetijtelijk. En ohhh Zac Efron, dat ben ik wel heel erg met Grote Zus eens!

 5. Leuke top 10! En Grote Zus heeft ook best een goede smaak hoor! Voor mij natuurlijk George Clooney, hoewel Daniel Craig, Jude Law en George Butler mij ook best wel leuk gezelschap lijken!

 6. Help! Ik kom niet tot 10!!!
  Edward Norton vind ik wel wat. En George Clooney ook. Oh en Sean Connery (al speelt ons leeftijdsverschil wel wat parten) Verder vind ik ‘onze’ Barry Atsma ook dikke prima!

 7. Geen George Clooney? Dat is toch dé oudere man voor alle leeftijden? Ik zit momenteel middenin The Blacklist, en ben hoteldebotel van Ryan Eggold.

 8. Haha moet zo lachen om je Gerard Butler, ik ben als ik films kijk ook altijd aan het ‘her-casten’ :D En ja Jude Law in Cold Mountain *smelt* (en sssssst 42…)

  • Haha, dan ben ik dus niet de enige die dat doet. Maar jou vragen ze zeker ook niet om je mening.

 9. Poeh, daar moet ik over nadenken… Mijn lief mag zeker niet? :-D Hahaha
  Wie ik wel leuk vindt om naar te kijken is: Chip Asten. Hij speelt in Nashville, een Netflix serie die ik graag kijk!
  Dan heb ik mijn eigen versie van Jamie, en die bevalt me erg goed! (denkbeeldig vriendje! Hahaha)
  Tja, wie nog meer? O ja, net als Zara: Gerard Butler! Jammie… :-)!

 10. Oh, die van mij zit er niet bij :-) Gelukkig maar, ik hou niet van delen. Mijn beschuitje deel ik niet, maar ik geniet er graag van met Chris ‘oDonnell. Ga maar lekker googlen. Dat mag. Past toch niet meer in jouw top 10 erbij, hahaha!

 11. Tja…. als jij jezelf onder de “oude vrouwen” rekent …waar sta ik dan …eh.. bij de stók oude vrouwen? ;-)
  Ik hou het dus maar op Henk, ik heb eigenlijk nooit idolen gehad en kijk stiekem een beetje vreemd bij al die “kwijlende”vrouwen als er bijv. een Clooney in de buurt is.
  De meeste uit jouw lijstje ken ik niet eens bij naam, Umberto is de uitzondering, lijkt me een mooi mens in alle opzichten maar ik kén hem niet echt dus wie weet valt hij in het echt reuze tegen!

   • Ik ken hem alleen van de koffiereclame, verder geen idéé waardoor hij bekend is , maar in mijn leeftijdsgroep is de spoeling natuurlijk dun;-)

 12. Ach, als de bovenste bij mij voor de deur staat, kan hij een kop koffie van me krijgen. Maar als hij iets te eten wil, gaat hij maar naar huis!
  Fijn weekend en lieve groet

 13. Ff een kleine correctie, het is Aidan met een a. En ken je Poldark al? Beetje Outlander-achtig, mooie serie!
  En verder komt onze mannensmaak aardig overeen, maar dat wisten we al! :-)

  • Nog nooit van gehoord van dat Poldark. Maar ik zie dat AidAn erin speelt. Moet het wel goed zijn dus. Of anders zeer interessant om naar te kijken.

 14. Geen lijstjes van mooie mannen hier. Niet dat ik van steen ben; ik zie vaak genoeg heerschappen voorbij komen die me met iets meer interesse naar het beeldscherm laten kijken. Heeft toch vaak ook wel met de rol te maken. Of juist dat je ze van een enge rol kent en dan opeens een andere foto van ze ziet dat je denkt ‘Oh… kijk nou toch eens…’
  Maar ik vind mannen doorgaans vooral leuk in de zin van aantrekkelijk op basis van contact, hoe sneu heilig dat ook klinkt. Soms duurt het, in het echte leven, maar ook in series even voor ik in de gaten heb dat ik iemand best aantrekkelijk vind. Dat komt dan toch omdat je zo iemand beter leert kennen. Aantrekkelijkheid is bij mij ook nooit afhankelijk van kenmerken als een kleur haar of een baard of zelfs lengte. Ik vind lengte zelfs raar. Ik kan me écht niet voorstellen dat je een ongelooflijk leuke avond hebt met een man aan de bar en dat je dan volledig afknapt op het moment dat hij opstaat en een centimeter kleiner dan jij blijkt te zijn. Wat is daar uberhaupt zo ontzettend afstotelijk aan??? Dat heeft nog nooit iemand mij kunnen uitleggen.
  Op jouw lijstje staan fijne foto’s maar met types als Aragorn en Gerard Butler heb ik niet zo veel. Kennelijk is lang haar toch een kenmerk dat op het eerste gezicht niet mijn aandacht trekt….

  • Ik dacht altijd dat ik geen type had, maar mijn lijstje wijst toch ergens anders op. Zonder gekheid: groot, klein, dik of dun: als hij iets interessants te vertellen heeft, vriendelijk is en over de nodige humor beschikt dan maakt het niet uit.

 15. Alleen de titel van je blog vond ik al geweldig :-)

  Humberto en Fedja zijn wel goed. VErder eh… Brad Pitt? Captain Jack Sparrow (Johhny Dep, vooral als hij de wat bizarre rollen speelt erg leuk). Clooney.Richard Gere! (Begint ook wel een ouwe zak te worden, maar he..)

  Niet te glad, graag. Ik google net op “male hunks” ter inspiratie maar dat is dus ook niks he. Al die opgepompte lijven.. moet wel beetje natuurlijk blijven…

 16. Hmm, ben het grotendeels met je eens maar wat te denken van Eric Corton, als we het toch over Penoza hebben? Vooral die stem he? En wat dacht je van Clint Eastwood in “Bridges of Madison County”? Verder merk ik dat ik, hoewel nog niet eens 35, inmiddels van de ‘jonge mannen’ a la Zac Efron en Justin Biebet of die One Direction-ventjes af ben. Oh, trouwens, wat te denken van Bryan Adams?

  • Met Eric Corton heb ik echt helemaal niets. En Clint vind ik geen mooie man, maar ‘Bridges of Madison County’ is mijn lievelingsfilm. Zo prachtig.

 17. Ik kan mij niet helemaal in jouw lijstje vinden, op ‘n paar na:
  Raymond Thiry vind ik zéker woest aantrekkelijk! Enneh, dat “oud” is natuurlijk een relatief begrip! ;-) Hij heeft ook zo’n mooie stem! (doet heel veel radioreclames, moet je maar ‘s opletten ;-) )

  Heb je van de week George Cloony nog bij Humberto gezien? Meine güte! Mss heel cliché maar dat blijft toch ook nog steeds een smakelijk hapje!!!

  En Loek Peters!! Die heb je ‘r niet eens bij staan maar die kan mij ook wel bekoren! ;-)

  • Heb dus niets met Cloony. Heb hem wel bij Humberto gezien. Dat dan weer wel.
   En tja, ik vind Loek dus vooral heel stoer. Een soort van teddybeer ook wel.

 18. De heren Depp, Ford, Clooney en … euh… Voldemort maar dan niet in die rol en pfff….
  Ja dag….

  Ik doe geen lijstjes… ;-)

Reacties zijn gesloten.