Duimen en/of kaarsje

Goed lieve mensen: zouden jullie zo lief willen zijn om vandaag om 11.00 uur ‘ns even flink te duimen. Want, het is bijna niet te geloven, maar op dat tijdstip hebben we weer kijkers!!!! Het huis van mijn schoonouders staat inmiddels sinds maart 2008 te koop en ik geloof dat er tot nu toe 2 keer een bezichtiging is geweest.

Gelukkig wordt het huis al sinds een jaar of zes verhuurd, maar het zou toch wel heel fijn zijn als het eindelijk ‘ns een keer verkocht zou worden. De eerste huurder die erin zat maakte er een flinke bende van en we waren allemaal hartstikke blij dat hij uit zichzelf vertrok na een maandje of 8. Sindsdien hebben we een huurder waar gelukkig nooit gedoe mee is. Een ander groot voordeel van het verhuren is dat we van dit soort gezanik ook geen last meer hebben. Maar het zou zo heerlijk en geweldig zijn als het huis gewoon ‘ns verkocht zou worden want dan heb je toch een zorg minder.

Vandaar vandaag draaiende duimen en een kaarsje om het geluk toch enigszins af te dwingen.

duimen+draaien bewegende_kaars

Dat kaarsje is ook voor mijn lieve oma die vandaag 22 jaar geleden overleed en ook voor alle andere familie waarvan wij al afscheid moesten nemen.

12 gedachten over “Duimen en/of kaarsje

  1. Ben te laat met duimen, maar hopelijk waren de kijkers positief over het huis en wordt het nu toch echt snel verkocht, na zo’n lange periode. Zal een hele zorg minder zijn voor je schoonouders!

  2. We hebben tot nu toe alleen gehoord dat de kijkers totaal een reactie lieten zien tijdens bezichtiging. Gaan maar uit van nul interesse, dan valt het altijd mee. 😉

  3. Tja, dit bericht lees ik dus te laat….maar is het gelukt, waren de kijkers enthousiast? Ik weet wat het is om je huis te koop te hebben….ongeduldig wordt je ervan!! Ik wens je een fijne dag verder!

  4. Oeps, ik ben óók te laat en had bovendien m’n handen vol aan een plakklusje voor de drukkerij.
    maar we waren het licht in de schuur vergeten uit te doen dus misschien is dát genoeg om als kaarsje z’n werk te doen;-) Ik hoop natuurlijk dat het lukt!

  5. Oh ik ben te laat, maar ik hoop met jullie mee dat het wat gaat worden!
    Ik heb even teruggezocht maar de link naar Funda klopt niet meer.
    Ik zou toch, als het weer niks wordt, gewoon een link op je blog zetten weer hoor of op FB. Er zijn zat mensen die dat doen en dan kan het worden gedeeld. You never know! Toch?

  6. Natuurlijk, ik stuur positieve vibes jullie kant op!. Ik hoop zo dat het verkocht wordt. En dan liefst aan fijne mensen bij wie je voelt dat ze goed voor het huis gaan zorgen. Dat voelt zoveel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *