♥♥♥

Deze vrijdag zes jaar geleden trouwden Mr. T. en ik.  Wat een heerlijke dag was dat. Genoten tot en met. Van een geweldige ceremonie in het gemeentehuis, fijn samenzijn met de familie, een gaaf feest naderhand en een heerlijke huwelijksreis met Grote Zus en Kleine Zus.

keep-calm-vandaag-6-jaar-getrouwd

Morgen zijn we echt zes jaar getrouwd, dat vieren we door met z’n viertjes te gaan eten. Zin in.

19 gedachten over “♥♥♥

  1. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt! Trouwen is niks voor mij, maar ik wil wel een leven lang op huwelijksreis! :D

  2. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum, je kunt kiezen uit drie benamingen gips,ijzer of suiker;-) Suiker vind ik om de een of andere reden niet bij je passen;-)

  3. Het was inderdaad een prachtige dag en zo volkomen onverwacht! Fijn dat wij van zo dichtbij mogen blijven meegenieten van jullie mooie gezin. Gefeliciteerd, fijne dag morgen en wij komen lekker lunchen!

  4. Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie nog heel veel mooie jaren toe, samen met de Zussen! Liefs

  5. Gefeliciteerd hoor met jullie 6 jarige huwelijk en maak er morgen een leuke dag van!

Reacties zijn gesloten.