Samenwonen

Vandaag precies 20 jaar geleden had ik het behoorlijk druk met inpakken, opruimen en weggooien. Morgen precies 20 jaar geleden immers verhuisde ik van mijn huurappartementje naar het huis van Mr. T. Dat wil dus zeggen dat wij morgen gewoon 20 jaar samenwonen! Wow, wat vliegt de tijd!
20-jaar-typografie
Ik leerde Mr. T. begin november 1994 kennen en viel meteen completely in de liefde. Het duurde evenwel nog drie weken voordat ik hem weer zag maar gelukkig bleek toen dat dat gevoel wederzijds was. Zowel Mr. T. als ik hadden een verleden wat trouwen betreft, we waren (achteraf gezien uiteraard maar goed) niet heel succesvol wat dat betreft (hijik).

Maar goed, we zagen het wel zitten en besloten ‘verkering te nemen’. Het voordeel van ‘een verleden hebben’ is echter dat je heel goed weet wat je wel en wat je niet wilt en daarnaast gaan de dingen -als het goed zit/voelt- daarom sowieso wel wat sneller. Na anderhalf jaar latten gingen we dus samenwonen.

Ik kan iet anders zeggen dan ‘beste besluit dat ik ooit heb genomen’. Op een enkele up and down na maar wie heeft die nou niet en zonder downs is er ook geen waardering voor de ups is het vooral heel fijn. Samen. Dus wat mij betreft: op naar de volgende 20 jaar.
20rwnc6

16 gedachten over “Samenwonen

 1. Dat jullie het fijn samen hebben, heb ik hier altijd voluit teruggelezen. Da’s mooi. Het is jullie van harte gegund en die 20 jaar (maak er maar gewoon 50 van) ook.

 2. Zooooo schoon! *pinkt traantje weg* Leuk ook om die verhalen te lezen over Mr T en O en E. Die kende ik nog niet :-)
  Proficiat en inderdaad op naar de volgende 20!

 3. Gefeliciteerd met jullie jubileum! En ja, een slechte generale is een goede finale, zeggen ze toch?

 4. Gefeliciteerd, 20 jaar is toch al héél wat. Natuurlijk zijn er wel eens ups and downs, mensen zijn nou eenmaal geen robots , waar het om gaat is dat jullie weten hoe je de problemen op kunt lossen of in ieder geval een manier vinden om er mee om te gaan.

 5. 20 jaar, vast voorbij gevlogen. Wij naderen de 25jarige trouwdag .. ook omgevlogen. Toen met kleine kindjes, nu met kleinkindjes

  Nog vele jaren samenwonen gewenst !
  Elise

 6. Gefeliciteerd! Ik heb altijd gezegd dat ik erbij wil zijn als jullie 25 jaar getrouwd zijn dus kunnen we hopelijk nog heel lang jullie mooie gezin meemaken.

 7. oh wauw das best lang al als je het zo opschrijft 20 jaar :-)
  Gefeliciteerd!

 8. Wat ben jij goed met het onthouden van data. Hier om ik er vaak de dag erna achter haha maar ik hou nog altijd van hem :-)

Reacties zijn gesloten.