Slaapfeestje

Ik ben er zo niet goed in, in kinderfeestjes verzorgen. Ik houd niet van (grotere) groepen jonge kinderen. Vaak vind ik dat het gros maar slecht luistert en niet echt heel zuinig is op anderkinds spullen. Maar dit jaar ga ik mezelf overtreffen!

Kleine Zus immers werd vorige week 11 en dan moet er een kinderfeestje gegeven worden. Het meisje heeft het echt al jaaaaaaaaaaren over een slaapfeestje en als ik alleen al dacht aan het fenomeen slaapfeestje kreeg ik rode vlekken in mijn nek. Dat is zo niet waar ik happy van word. Maar hé, bijna alles voor de bloedjes nietwaar? Dus gingen Mr. T. en ik dit keer overstag: het is immers het laatste kinderfeestje dat we organiseren. Volgend jaar in groep 8 worden er fuiven gegeven en op de middelbare wordt het weer anders. Dus een slaapfeestje komt er. Vandaag. Dus.

De gasten komen om 18.45 uur en daarna vertrekken wij naar het zwembad voor een heuse zwemdisco. Als dat afgelopen is en we weer thuis zijn, dan trekken we wat zakken chips open en zetten een film op en dan kunnen de meiden daarna naar de zolder vertrekken. Die zolder hebben we een paar weken geleden volledig uitgemest/opgeruimd zodat er nu voldoende slaapplekken zijn en dan kunnen de meiden daar kletsen, kletsen, kletsen, keten, keten, keten en heel misschien ook nog wat slapen. Morgenvroeg volgt er dan een ontbijtje en daarna brengen we iedereen naar huis. Klaar!

Kleine Zus is al weken helemaal happy dat ze eindelijk, eindelijk, eindelijk een slaapfeestje mag geven. Ze verheugt zich er dus helemaal op. En ik, ik geniet van haar stralende toet en geniet vooral van het vooruitzicht dat het morgen rond 11.00 uur er helemaal op zit.

front

20 gedachten over “Slaapfeestje

 1. Leuk dat jullie toch overstag zijn gegaan! Hopelijk was het een geslaagd feestje en is het jullie ook meegevallen!

 2. Wat heerlijk dat het geslaagd is geworden.
  Ze waren vast al bekaf van het zwemmen hahaha..
  Ik snap je zo goed… ik houd ook niet van groepen kinderen.. die ik dan ook nog moet zien te vermaken!
  Prachtige herinnering voor Kleine Zus!

 3. Haha wat goed dat jullie overstag zijn gegaan en dat ze er van genoten heeft. Ik vond slaapfeestjes ook altijd een drama ;)

 4. We survived! Alles goed gegaan gelukkig. Veel herrie en maar een keer tranen. Kleine Zus is happy (maar moe ).

 5. Het is doorbijten voor je maar dan heb je ook een onderwerp waarover op verjaardagen nog veel en gezellig wordt gesproken. De liefde voor het kind overwint en dat is mooi.
  Veel succes en sterkte gewenst.

 6. Veel succes! Hier een grote basement waar het hele spul in verdwijnt. Af en toe even checken. Sleepovers zijn ook hier populair.

 7. Oh ja, Roos heeft ook in groep zeven een slaapfeestje gegeven. Dat werd uiteraard een we-blijven-zo-lang-mogelijk-wakker-feestje (-: Een tevreden kind is onbetaalbaar!

 8. Het discozwemmen was een succes. Inmiddels is er al een moeder hier geweest ivm splinter in duim. En de Dorito’s Roulette heb ik maar weggepakt. Maar verder alles onder controle. ;-)

 9. Heel veel sterkte. Ikzelf was ook nooit zo van de slaapfeestjes, ook niet van de fuiven trouwens. Gelukkig hebben we die tijd hier allang achter de rug.

 10. You will survive! Gezellig al die meiden; veel succes (en maak een paar leuke foto’s voor kleine zus :-))

 11. Ik wens je heel veel succes hoor! Hier hebben we ze ook gehad, bij elk kind riepen we steeds dit doen we nooit meer maar uiteindelijk hebben ze alle drie hun slaapfeestjes gehad ;-)

 12. Aaah leuk! Hoop dat ze veel plezier heeft. Succes voor jou. Ik had hetzelfde gevoel over een slaapfeestje. Dat is na het feestje niet veranderd, maar Indy had een geweldig feestje en daar ging het om :)

Reacties zijn gesloten.