Pink Floyd Sound

Een paar weken geleden gingen Mr. T. en ik weer eens naar muziektheater en dit keer was Pink Floyd Sound aan de beurt. Lang gelee zag ik de echte Pink Floyd twee keer optreden en ook Roger Waters heeft een aantal malen van mijn aanwezigheid mogen genieten al denk ik niet dat hij zich er van bewust was dat ik aanwezig was. Dik zes jaar geleden zag ik een andere Pink Floyd coverband en nu was het dus de beurt aan Pink Floyd Sound.

En net als bij die andere Pink Floyd coverband wat het ook dit keer weer helemaal geweldig. De leadzanger kondigde aan dat voor de pauze wat minder bekend werk gespeeld zou worden en na de pauze veel van The Wall. Het hele concert was mooi, maar toch heb ik ook nu weer meer genoten van het eerste deel van de voorstelling. Het bekende werk heb ik inmiddels vaak genoeg gehoord.

Ik weet niet wat ik het mooiste nummer van Pink Floyd vind, ik weet wel dat ik er een heleboel heel erg mooi vind.

Eigenlijk kent volgens mij iedereen Pink Floyd wel, maar wat ik me dus afvraag wat vind jij hun beste/mooiste nummer? Of heb je juist een hekel aan hun symfonische rock?

11 gedachten over “Pink Floyd Sound

 1. Ik weet echt niks van Pink Floyd. Behalve dat ze bestaan/bestonden. Ik heb niks met de muziek denk ik. Maar ik weet ook niet goed hoe ze klinken.
  Ik word oud, vrees ik.

 2. Owh wij hebben nog getwijfeld… had er achteraf toch graag bij willen zijn, maar ja, je kunt nu eenmaal niet overal bij zijn. Ik vind ze helemaal geweldig, Roger de laatste keer nog in de Arena gezien, genoten, en dat doe ik nog steeds als ik de muziek hoor; staat hier dus ook regelmatig op.

 3. Ik ben helemaal gek van symfonische rock en van Pink Floyd vind ik Alan’s Psychedelic Brackfeast helemaal te gek, maar crazy little diamond is ook niet te versmaden en natuurlijk the Wall

 4. Het is een band die eigenlijk niet gecoverd zou moeten worden, van heel veel nummers moeten anderen afblijven, maar de 3JS ‘doen’ ook wel eens Pink Floyd en dat doen ze zo geweldig! Die mogen het van mij wel.
  En wat Rietepietz al zegt, dat intro van ‘wish you were here’, zo mooi!!!

 5. k ben gék op symfonische rock en weet zeker dat , mocht Henk voor mij overlijden, de minuut stilte met Pink Floyd afgesloten zal worden. En wel de eerste 3.50 minuut van Wish you were here. Blijft een kippenvel stuk waar je héél nederig van wordt.

 6. Pink Floyd staat hier regelmatig op. Mijn lief is groot fan! :-)
  Shine, you crazy little diamond! :-)

Reacties zijn gesloten.