Betje Beer in het bos

Laatst waren we bij mijn moeder en daar liet Kleine Zus een heleboel tekeningen zien die zij daar maakte. Kleine Zus geeft oma ook tekenles en oma vindt het nog best moeilijk om diepte in tekeningen te brengen. Die twee dames kunnen het prima vinden samen.

Net zoals oma het vroeger (nu nog hoor) met Grote Zus ook heel goed kon vinden. Toen zat ze uiteraard meer in haar oppasrol dan nu en schreven ze samen heuse boeken. Een van die boeken kwam dus ook tevoorschijn en ik vind het te leuk om hier niet te bewaren.

Genieten jullie mee met de avonturen van Betje? Ik hoop dat jullie het kunnen lezen.
20160709_093120
20160709_093131
Oh, dat klinkt toch wel heel spannend allemaal nietwaar? Snel op zoek naar die antwoorden.
20160709_093141
Betje zag dus echt door al die bomen het bos niet meer. Denk ik.
20160709_093151
Oh jee, ik voel hem al aankomen. Jij natuurlijk ook. Dit gaat niet goed aflopen!
20160709_093159
Oh jemig, is Betje gewoon keihard verdwaald! Da’s nie zo tof nie. Hopelijk biedt het vogeltje uitkomst. Vast wel. Toch? Snel verder lezen dus maar.
20160709_093216
Ik geloof dat Grote Zus hier door emoties overvallen was. Haar kleurpotloden deden het in ieder geval niet meer.
20160709_093232
Gelukkig kwam alles nog goed. En ook nog honing! Wat een feest.

Ik heb dit prachtige boekje in de doos van Grote Zus gestopt. Hopelijk geniet ze er over tig jaar net zo van als ik dat nu deed. ♥

15 gedachten over “Betje Beer in het bos

  1. Oh wat superleuk! Ik schreef ook dit soort boekjes toen ik klein was en mijn moeder heeft er een paar bewaard. Daar was ik enorm blij mee toen ik ze op latere leeftijd, en zelf mama,
    terugvond!

  2. Wat leuk dat oma en kleindochter dit samen maakten. En een mooie herinnering.

  3. Wat superleuk dat oma dit met haar doet! Dit zijn zulke mooie herinneringen, leuk dat je dat bewaart. Ik doe dat ook met de meest bijzondere tekeningen enzo… mijn eigen moeder gooide helaas alles weg, zo jammer…

  4. Betje Beer en Nice. Wat een contrast, wat een drama’s toch steeds weer. :-(

  5. Aaa jaa dat is leuk zeg om weer terug te vinden. Zeker ook voor je dochter, als ze later zelf groot en volwassen is om dat dan weer eens in verwondering te bekijken.

    Ik dacht trouwens toen ik deze reactie wilde plaatsen, ¨huh waarom kom ik nou op mijn eigen blog terecht?¨ maar, haha, je hebt hetzelfde thema als ik met die zwarte balk boven aan ;)

  6. Ah superleuk! Dat gaat ze later idd waarderen. Ik vind het ook zo leuk om dingen van vroeger terug te kijken die mijn ouders bewaard hebben. Voor Indy bewaar ik ook veel. (teveel eigenlijk). De fotoalbums die ik van elk jaar maak vind zij ook heel leuk om te kijken.

Reacties zijn gesloten.