Mitch Rapp

Oh, daar was ie weer, die enorm stoere Mitch Rapp die in ‘De enige overlevende‘ gewoon weer de wereld (lees: Amerika) redt van kommer en kwel.

Wanneer Joe ‘Rick’ Rickman, voormalig golden boy bij de CIA, een gigantische hoeveelheid topgeheime documenten steelt en zijn land verraadt, heeft CIA-directeur Irene Kennedy geen andere keuze dan haar gevaarlijkste wapen in te zetten: elitespion Mitch Rapp, die al eerder bewezen heeft zijn hoofd koel te kunnen houden in gevaarlijke situaties.

Dit is gewoon weer een heerlijke thriller waarin het goede (wat is in hemelsnaam het goede, iemand die het nog weet) overwint op het slechte (en dat slechte is in dit geval inderdaad wederom erg slecht). Vlot leesbaar, een sympathieke hoofdrol voor Mitch (voor zover een beroepsmoordenaar sympathiek kan zijn), spannende plotwendingen en een boel ontwikkelingen. Ik houd ervan!
20160709_120134

4 gedachten over “Mitch Rapp

  1. Oh jee, verkeerde titel. Bedankt voor het melden. Ik pas het aan.

Reacties zijn gesloten.