50!

We hebben er erg lang op moeten wachten, maar hieronder eindelijk weer ‘ns een kort stukje van mijn moeder!

* * *

Vandaag wordt onze jongste kleindochter 11 jaar. Een tijdje geleden vertelde mijn jongste broer trots dat hij en zijn  vrouw voor de eerste keer een verjaardag mochten vieren van een kleinkind.

Na wat rekenwerk ontdekten wij dat deze verjaardag van vandaag voor ons de 50e keer is dat we een verjaardag van een kleinkind mogen vieren!

We hebben zelfs een tijd lang gedacht dat Grote Zus ons enige kleinkind zou blijven. Haar moeder had al drie keer een miskraam gehad en onze zoon kreeg een relatie met een vrouw die al drie puberzonen had. We hadden niet verwacht dat ze samen nog aan kinderen zouden beginnen.

Maar zij kregen 2 kinderen in tien en een halve maand tijd en ook onze dochter raakte opnieuw zwanger! Zo hebben we nu 3 kleinkinderen van 11 en samen met de prachtige leeftijd van Grote Zus (17) hebben we nu dat mooie ronde getal.

50 Kleinkinderverjaardagen: wat een geluk en wat een rijkdom!

11 gedachten over “50!

  1. inderdaad. :) en van harte nog met dit elfje van een kleinkind (jij ook van harte, H!) en met 50 verjaardagen. wij vierden dit weekend dat m’n ouders 50 jaar getrouwd waren! :)

  2. Wat leuk om dat even na te rekenen, poeh…. even zien hoever ik kom met vier kleinkinderen .eh…. 91x een verjaardag van een kleinkind gevierd maar dán…. ook al 4 x een verjaardag gevierd van een achterkleinkind verdeeld over 2 kindjes.

  3. Dat zijn er al heel wat! Leuk! Lijkt mij heel bijzonder om kleinkinderen te hebben, maar voorlopig liever nog niet! ;)

Reacties zijn gesloten.