22

Tweeëntwintig jaar samen vieren Mr. T. en ik morgen (of eigenlijk zondag, want dan gaan we met Grote en Kleine Zus erbij uit eten). Tweeëntwintig jaar! Ik ken hem dus nog steeds niet de helft van mijn leven, maar we beginnen in de buurt te komen zeg maar.

Het verhaal van hoe het zo gekomen is, is hier te lezen. Het verhaal van hoe het ons verder zal vergaan ligt in de toekomst verscholen. Ik kijk er in ieder geval vol vertrouwen en verwachting naar uit.22tracks-logo

18 gedachten over “22

  1. Dikke proficiat! Wij zitten nog lang niet aan dat getal, en ook niet aan een getal dat de helft van ons leven zou betekenen. (Heb even geteld en dat zou pas op mijn 45e voorvallen als we 23 jaar samen zijn!)

  2. Jeetje, wat een lange tijd hè, als je er zo bij nadenkt. Gefeliciteerd, hebben jullie het nog speciaal gevierd? Wij kennen elkaar net iets minder lang, maar ook alweer 15… time flies… 🙂

  3. Gefeliciteerd met deze bescheiden mijlpaal, nog drie jaar en dan heb je een mooi kroonjaar bereikt. Tja, ook even rekenen….eh…. ik heb het nog niet eens kwart van m’n leven zonder m’n lief hoeven doen;-)

Reacties zijn gesloten.