3 gedachten over “Stemt tot nadenken

  1. Een óverduidelijk geval van “verbeter de wereld en begin bij jezelf”, daar bedoel ik jou natuurlijk niet mee want volgens mij zou menigeen jou tot voorbeeld moeten nemen.
    Maar inderdaad, ‘de politie”- man en vrouw lijken wel vrij wild, het zal je kind maar zijn die z’n boterham op deze manier moet verdienen. Er loopt een steeds groter wordende meute zónder moraal rond, en tóch ga ik m’n mond niet houden als ik iets tegenkom dat niet deugt.
    Het zou niet de eerste keer zijn dat ik me “ergens mee bemoei”!

    • Je hoeft ook niet je mond te houden als je het ergens niet mee eens bent, maar c’est le ton qui fait la musique …

  2. Het koste wat moeite om te lezen.Inderdaad is het fatsoen soms ver te zoeken.Veel geven de overheid de schuld van alles.Maar ik ben van mening dat allereerst van jezelf moet uitgaan.En doe een ander niet aan wat je jezelf ook niet zou aandoen of je naasten.

Reacties zijn gesloten.