Inauguration Day

OMG: het gaat dus echt, echt, echt gebeuren. Vandaag wordt Donald Trump geïnaugureerd. Ik ben heel, heel, heel benieuwd hoe dit ongeleide projectiel het ervan af gaat brengen. Ik vind het bizar dat dit heeft kunnen gebeuren maar ja, het gebeurde en nu zal de wereld ermee moeten dealen.

Soms denk ik dat hij de vier jaar absoluut niet vol zal maken. Er zal wel een groot schandaal komen of misschien wordt hij wel de vijfde president die vermoord wordt tijdens zijn regeerperiode. Of misschien, heel misschien, valt het allemaal wel mee. Maar of dat realistisch is?

Wat denk jij dat Trump ons gaat brengen?

25 gedachten over “Inauguration Day

  1. Ik vrees van alles op het gebied van de wereld en Amerika.
    Maar ik denk vooral dat Melania deze 4 jaar vernedering niet met hem vol zal houden. Ik voorzie een scheiding. Of eigenlijk hoop ik het, voor haar.

  2. Het is echt een aanfluiting. Volgens mij is hij gauw uitgekeken op het feit dat hij de machtigste man van Amerika is. Er zal ook gewerkt moeten worden en vele verplichtingen nagekomen moeten worden. Volgens mij heeft hij daar na een tijdje de buik wel van vol en is hij maar al te bereid het stokje door te geven.

  3. We zullen het wel zien he. Ik houd mijn hart vast maar ik zie veel meer nare dingen gebeuren momenteel op de wereld, en ik heb het idee dat die een beetje op de achtergrond verdwijnen omdat Trump alle ‘aandacht’ krijgt. Zo zag ik dezelfde dag Trump enorm groot in de krant en dan een klein stukje over Erdogan die de grondwet wilt veranderen en als dat hem lukt veel meer macht krijgt en tot 2034 kan blijven regeren. Dat soort dingen vind ik ook heel eng en dan vind ik het niet fijn dat daar soort van overheen gekeken wordt door de Trump soap. Want daar lijkt het soms op. En al die sterren die zich er maar mee bemoeien. Die man is nu eenmaal gekozen en we zullen het ermee moeten doen. Ik vind de mensen om hem heen, zoals zijn schoonzoon, haast nog ‘enger’ in die zin dat ze op de achtergrond veel macht hebben.

  4. Hij was nog niet eens benoemd toen hij al in opspraak was. Weet je wat ik niet begrijp? Dat vrouwen op hem gestemd hebben! De kerel heeft voor niemand respect en denkt alleen maar aan macht. Ik houd m’n hart vast wat er van de wereld terecht zal komen…

  5. Ik vind het ook maar wat griezelig, de situatie, maar ook zeker de man zelf en stop wat dat betreft graag mijn kop soms in het zand.. even niet aan denken. Toch dacht ik eraan, de afgelopen tijd, gisteren…en zei hetzelfde: ‘ik geloof nooit dat hij de 4 jaar volmaakt, dat iets of iemand daar een stokje voor steekt….;’ Echter, tot die tijd zijn het zaken waar wij absoluut geen invloed op hebben en dus wens ik jou in ieder geval een heel mooi weekend; geniet ervan!

  6. Dat het ‘alles’ zegt over een land dat deze man is gekozen, vind ik wel erg kort door de bocht… Heel, heel velen hier zijn niet gelukkig met deze man als president, en dan druk ik mij nog netjes uit. Hopen dat hem iets erg overkomt, vind ik ook niet kunnen. Dat gezegd hebbende hoop ik dat hij een aantal mensen om hem heen heeft die hem enigszins in goede banen kan leiden. Ik hoop dat het allemaal mee zal vallen.

    • Ik zeg niet dat het alles zegt over een land en ik schrijf ook niet dat ik hoop dat hem iets gaat overkomen. Tuurlijk niet. Maar ik vind het wel bizar dat een man die zullen uitspraken doet en zich op een op z’n minst redelijk onaangename manier gedraagd de machtigste man van de wereld is geworden.
      Ik hoop ook op een sterk team rondom hem.

  7. Geen flauw idee wat die man op die positie doet. Ik hoop zo dat hij me positief verrast. Maar stiekem ben ik bang aan het worden voor de wereld waarin wij leven. En dat voelt helemaal niet fijn.

  8. Niet teveel naar zijn pijpen gaan dansen! Hij vindt de EU maar niks, maar als we allemaal afhaken heeft de EU geen macht meer zoals nu, en dat past goed in Trumps straatje. Europa en USA zijn anders opgebouwd. Als wij in Europa ons hoofd erbij houden, dan heeft Donald hopelijk hier minder invloed. Zitten we wel weer met die onzekere Russen in onze maag 🙁

  9. Eerlijk gezegd vind ik de Nederlandse politiek al chaotisch genoeg om me ook nog het hoofd te breken over andere landen. Wat ik in de media zie is een hork van vent die eigenlijk te oud is om zo’n zwaar ambt op zich te nemen. Hij is blijkbaar een gewiekste zakenman, en gewiekst klinkt dan eigenlijk te vriendelijk, want geslaagde zakenmensen zijn meestal meer sluw en uitsluitend uit op “gewin”. Hij heeft maar één groot voordeel, de verwachtingen zijn zó slecht dat het eigenlijk alleen nog maar mee kan vallen. En inderdaad, het valt mij mee dat hij niet, als hier Foruin destijds”, al neergeknald is.

  10. Die man is eng en dat hij vanaf vandaag president van de USA is, is nog veel enger.
    Geen idee wat dit gaat worden. Ik denk dat hij heel veel mensen tegen zich in het harnas gaat jagen met zijn belachelijke ideeën en mogelijk daarom een kopje kleiner zal worden gemaakt.

  11. Ik heb werkelijk geen idee. Ik had nooit gedacht dat hij of zoiemand als hij president zou kunnen worden. Maar dat kan dus.

    Eerlijk gezegd hoop ik dat het een beetje een ver van mijn bed show blijft. Ik vind hem eng vanwege zijn onvoorspelbaarheid, zijn rijkdom en macht en zijn conservatieve ideeën

  12. Ik vind het zo bizar, dat zo n persoon aan de macht kan komen. Aan de andere kant toen Ronald Reagan werd gekozen zeiden mijn ouders ongeveer hetzelfde als wij nu allemaal zeggen. Maar heb zeker geen vertrouwen in deze man.

  13. Ik heb niet veel vertrouwen in de leiderschapskwaliteiten van Trump dus zie zijn regeringsperiode met een bezwaard hart tegemoet.

    Ik hoop natuurlijk dat het allemaal een beetje meevalt en vermoed dat wanneer het niet meevalt en hij echt hele rare dingen gaat doen hij inderdaad de 5e in dat rijtje zal worden.

    Maar laten weten er maar het beste van hopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *