Hieperdepiep …

Hieperdepiep hoera voor mijn moeder die morgen 72 jaar jong wordt!

Maar nog veel jongerder was ze hier op deze foto’s. Hierboven met een klein Mrs. Teetje in haar armen.

Of hierboven: cadeautjes gekregen met sinterklaas!

En kijk ‘ns wat wij goed samenwerken aan een heuse sneeuwpop.

Lieve mam: alvast van harte gefeliciteerd! Dikke kus!!!

23 gedachten over “Hieperdepiep …

 1. Nog gefeliciteerd hoor!!
  Je weet waarom ik even niet meelas.
  De twee laatste berichtjes kan ik niet lezen, maar dat klopt wel denk ik. Je gaat niet stoppen toch?

 2. Niks valreep, gewoon schandálig te laat! Lieve mama van Mrs. T, alsnóg van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Geloof me, ‘t komt uit ‘n goed hart! :-D
  Ik hoop dat u ‘t gevierd heeft met al uw (nog aanwezige) dierbaren en dat u nog héél langs onder ons blijft (en zo nu en dan ‘n gastlogje schrijft ;-) )

 3. Aaaaw leuk die foto´s, nog van harte gefeliciteerd!!!! Volgens mij lijk jij best op je moeder als ik zo zie. Ik ken je natuurlijk niet, maar ik heb wel wat foto´s van je gezien de laatste tijd en ik zie wel een gelijkenis hoor!

 4. Fijn om je moeder als jonge vrouw te laten zien. Van harte gefeliciteerd en dat je nog maar lang van haar mag genieten!

 5. Van harte gefeliciteerd met je moeder, en je moeder zelf natuurlijk ook. Leuk die foto s !

 6. Ik vind het altijd zo grappig als ik bij medebloggers tegenkom dat “een ouder” nog jonger is dan ik;-) Zo leuk dat leeftijd in het logwereldje zo onbelangrijk is. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, foto’s natuurlijk helemaal uit een voor mij herkenbaar tijdsbeeld.

Reacties zijn gesloten.