15 gedachten over “Dat valt eigenlijk best mee …

  1. Ik heb echt vrijwel nooit weessokken. Hooguit een keer van man, maar dan puur omdat hij slordig is met in de was. maar verder niet eigenlijk

  2. Oh ja, dat herken ik. Het lijkt wel of er een soort Bermudadriehoek in mijn wasautomaat zit wat betreft de sokken.

  3. Ik draag gewoon ongelijke paren. Yep trouwens ook. Zonde om een goede sok weg te gooien enkel en alleen omdat zij gescheiden is. Of hij. Dat kan natuurlijk ook.

  4. hahaha! herkenbaar! ik koop tegenwoordig voor iedereen dezelfde sokken, komt het toch ongeveer nog goed :-)

  5. Hahaha ja het grote mysterie. Hier was ik er op een gegeven moment echt klaar mee, al die sokken uitzoeken of de verloren tweelingsok zoeken, dus ik gooi alle sokken op 1 hoop en de kids doen geen moeite om 2 dezelfde uit te zoeken. Ze doen gewoon de eerste 2 aan die ze in handen krijgen. Ze hebben dus altijd verschillende sokken aan. Soms hoor ik ‘s ochtends uit de jongenskamer de verwonderde stem van mijn zoontje “wooooo je hebt 2 dezelfde sokken aan!”

  6. Als er na een half jaar nog steeds dezelfde sokken liggen die geen paar gaan vormen dan gooi ik ze weg. Maar toch heb ik elke week wel 1 of 2 sokken die alleen zijn. Maar treffen elkaar de week erop weer :P

  7. haha, grappig toch dat het bij veel het zelfde is (ik zal van onze mand maar geen foto maken haha)

Reacties zijn gesloten.