Keuzes, keuzes

Mr. T. en ik gaan een deel van de zomervakantie gebruiken om de woonkamer opnieuw te texen. We hebben inmiddels al ruim vijftien jaar twee rode muren in de woonkamer en die gaan een ander kleurtje krijgen. En dat is nog niet zo heel erg gemakkelijk kan ik wel vertellen.

Hieronder een foto van de staaltjes die in eerste instantie in de running waren. Waren schrijf ik, want we hebben er uitgebreid naar gekeken en getuurd, maar ze zijn het allemaal net niet. Overigens is de foto van een dermate slechte kwaliteit dat de kleuren die jij op je beeldscherm ziet in z’n geheel niet lijken op de echte kleuren.

Dat was het dus allemaal niet, maar in mijn hoofd had ik inmiddels wel een vrij goed beeld van wat het dan wel zou moeten worden. Ik ging dus opnieuw naar de bouwmarkt en ook al had ik dat beeld, dan nog zijn er zo ongeveer 6574 mogelijkheden. Lastig dus. Maar ik nam weer een aantal staaltjes mee naar huis. En ook nu weer helaas geen goede kleurweergave op de foto.

Mr. T. keurde de drie (heel) donkere staaltjes af, maar was wel gecharmeerd van de anderen.

Van de foto hierboven vallen de tweede (grote) kleurstaal en het kleintje onderaan af.

Zoals je ziet zijn de staaltjes op verschillende plekken steeds anders van kleur. Dat komt uiteraard door de lichtinval maar maakt het af en toe nog lastiger. Ik vind het ook verdraaide lastig om me zo’n klein stukje papier voor te stellen op een hele muur.

En nu hebben we er nog twee over. Mr. T. vindt de bovenste het mooiste en ik de onderste. Dus dat wordt nog wel even een dingetje.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

16 gedachten over “Keuzes, keuzes

  1. De odnerste! Ben benieuwd wat het wordt….

    Excuses dat ik lang niet altijd reageer en lezen doe ik ook niet elke dag… het is wat hectisch hier!

  2. De onderste… Maar wie ben ik… Met rood als ondergrond kan het er toch weer anders gaan uitzien..

  3. Hoe ligt jullie kamer? Op het zuiden…of? Probeer te googlen welke kleur het beste in welke ruimtes past.

  4. Je kunt ze natuurlijk ook alle twee doen op elke muur eentje,voor de lieve vrede.

  5. Onder voorbehoud van”hoe het hier te zien is” ga ik voor een foto eerder ,de middelste van de grote monsters, prachtig een soort diepe taupe? warm en heel mooi te combineren “van alles”. je ziet het, ik wil gewoon met geen van jullie beiden ruzie;-)

  6. De onderste, een mooie tijdloze kleur die naar ik denk niet snel gaat vervelen. Vind de bovenste te donker, vooral voor in de winter.

Reacties zijn gesloten.