Pee

Nou, die hebben we er niet bepaald in. Verre van zelfs. De Student heeft namelijk haar propedeuse, beter bekend als Pee, gehaald! Hoera, hoera, hoera. Wat een opluchting bracht dat bericht bij De Student teweeg en dat gold uiteraard ook voor ons.

Het is potjeverdulleme ook balen hoor als je op 0,1 na net niet voldoende studiepunten haalt om je Pee te behalen. De herkansing was eind oktober en wat heeft ze geblokt. Echt dagen aan een stuk leren, leren, leren. Dus aan haar inzet lag het echt niet (de eerste keer overigens ook niet). Ze vond het tentamen ook nu weer erg moeilijk en had geen idee …

Afgelopen vrijdag kwam dan het verlossende bericht: gehaald! Twee van haar studievrienden moesten ook herkansen en haalden het helaas allebei niet. Ik geloof dat van de pak ‘m beet 150 studenten die in september 2016 begonnen zijn maar amper 40% uiteindelijk het eerste jaar met goed gevolg afgesloten heeft. En daar is De Student er dus één van. We zijn keitrots op haar!

Nu kan ze aan de slag met het zoeken van twee stages voor in het derde jaar. Iemand nog een kanjer nodig? Ze zoekt een stage op het gebied van het verpakken (van ontwerpen tot maken) van levensmiddelen en wil zich tegelijkertijd focussen op duurzaamheid. Ze zoekt zowel een stage voor het binnenland en een voor het buitenland.

14 gedachten over “Pee

  1. Gefeliciteerd! Heeft ze al eens gedacht aan een stage bij FrieslandCampina? Er staat nu een vacature open in V.eghel, weet niet of dat precies is wat ze zoekt, maar anders vast mogelijkheden in bijv Wageningen.

  2. GEFELICITEERD!!

    (Ehjm… ook ik hem m’n propedeuse op een paar tienden niet in een jaar gehaald… slordigheid, dacht dat ik er al was en had niets meer gedaan voor dat laatste tentamen…slecht he, niet tegen mijn kinderen vertellen!!!)

    Wat een leuke studies heb je tegenwoordig! Ben benieuwd naar de stage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *