Met code rood/oranje te voet naar huis. Er zijn ergere dingen ♥

Mr. T. bracht mij maandag met de auto naar het werk en ik zou teruglopen want dan kon hij andere belangrijke dingen doen.

Zoals zelf naar de tandarts gaan.

Zoals met De Scholier naar de huisarts (hij pikte mij even op het werk op zodat ik mee kon. Reactie huisarts hier).

Zoals met De Student naar Eindhoven rijden voor haar theorieexamen. Het was bar en boos op de weg: ze vertrokken om 12.20 uur en arriveerden om 15.15 uur. Het examen had om 14.00 uur plaats moeten vinden, maar gelukkig mocht De Student op een later tijdstip ook nog beginnen. Helaas, helaas: gezakt. Op één puntje na.

En omdat we De Scholier niet al te lang alleen thuis wilden laten wandelde ik dus (toch weer later dan gewild) naar huis. Dat was geen straf eigenlijk.

Op zo’n 500 meter van mijn werk …

De brug op. Ik ben geen held met gladheid, zeker niet als ik op de fiets naar beneden moet.


Ik vind het niet leuk als automobilisten dan te hard rijdend passeren …

Op het platteland …

En nog meer platteland …

Platteland in het kwadraat.

Nou moet ik natuurlijk wel zeggen dat ik niet via de normale weg naar huis wandelde, maar via de zandwegen. Geen risico op opspattende sneeuw door te hard rijdende auto’s zeg maar.

Ons dorpje …

Home sweet home. Heerlijk thuiskomen na een wandeling van circa 5 kilometer.

En wat later zijn ook Mr. T. en De Student veilig thuis. Heerlijk na al dat oranje/roodgedoe.

12 gedachten over “Met code rood/oranje te voet naar huis. Er zijn ergere dingen ♥

  1. Het levert wel hele mooie plaatjes op. Jammer van het theorie-examen van Student! Volgende keer beter. Overigens geloof ik echt dat bestuurders die zakken voor hun eerste theorie-examen met één punt de beste bestuurders zijn. Die slagen gewoon de tweede keer en rijden later járen schadevrij! 🙂

  2. Leuke foto’s! Heerlijk he, de natuur in het wit. Vind het altijd erg mooi, was alleen niet zo blij toen ik met de auto heen & weer moest.

  3. Ik vond het niet fijn wandelen, verkeer vlak langs je, glibberend en glijdend, hier en daar glad hier en daar nat… Wat mij betreft straks lekker een wandelingetje in de lentezon 🙂

  4. Je woont in een prachtig omgeving en dat je dan de tussenweggetjes weet is super handig. Mooie plaatjes! En gelukkig is iedereen weer veilig thuis. Wel een druk dagje.. Hoop dat de Scholier inmiddels weer is opgeknapt..

  5. Mooie plaatjes en fijn te horen dat het weer wat beter met je jongste dochter gaat.

  6. Ik ben ook niet (ver) gaan fietsen. Heb op een klein afstandje al genoeg mensen geziend ie beter thuis hadden kunnen blijven. Jammer dat je dochter gezakt is maar het is niet anders, meer proefexamens doen schijnt te werken. Hoewel ik dol op sneeuw ben, ben ik vooor nu blij dat het weg is. Zo goed schoon hielden ze hier de wegen en paden niet helaas.

Reacties zijn gesloten.