12 gedachten over “Iedere week één dag vegetarisch … ik kan er wel aan wennen! :-)

  1. Lekker! Met brie heb ik ‘m nog nooit op (wij doen altijd monchou en blauwe kaas). Binnenkort eens proberen.

  2. Ziet er goed uit! Omdat dochterlief vegetarisch eet zijn wij een paar jaar geleden ook begonnen met een dag geen vlees eten als zij thuis was. Ondertussen zijn we daar helemaal aan gewend en het bevalt zo goed dat we inmiddels ook vegetarisch eten als zij er niet is.

  3. Ik heb géén idee wat erin deze schotel zit al lijkt er spinazie in te zitten. Dus geen idee of dit smakelijk is of niet. Wij eten al een tijdje wat kleinere porties vlees, heeft minstens hetzelfde effect als één dag geen vlees. Voor mij een betere oplossing omdat ik wel graag en stukje vlees met lekkere jus heb.

  4. Oh dat ziet er lekker uit! Nee, zeker niet verkeerd.
    Als ik mag weten hoe je die bodem maakt, kan ik zelf wel ingrediënten gebruiken die ik lekker vind… jammie!

  5. Ziet er heerlijk uit! En één dag geen vlees eten heeft al een enorme impact op het milieu. Iemand vertelde me dat als alle Nederlanders een dag in de week geen vlees zouden eten hebben we onze klimaatdoelstellingen in één klap gehaald hebben!

Reacties zijn gesloten.