Dag acht

Dag acht inmiddels.  En nog steeds geen echt nieuws. Nierfunctie inmiddels 29% en als je van 7% komt dan is dat natuurlijk een vooruitgang, maar nog steeds verre van goed natuurlijk.

Vanochtend heeft Mr. T. een MRI-scan gehad en als het goed is krijgen we daar morgen de uitslag van en horen we dan ook wat de biopsie heeft opgeleverd.

Verder slikt hij veel medicatie dus het is lastig te zeggen of dat wat hij voelt (of misschien juist niet voelt) normaal is of niet. Hij is in ieder geval suffig en zwak. Zijn stoelgang is inmiddels ook volledig van slag en dat brengt ook de nodige ongemakken met zich mee.

Gisterenavond ging het vrij goed, maar toen ik vanmiddag bij hem was moest hij overgeven. Inmiddels is hij al bijna 10 kilo kwijt.

Ik ben benieuwd wat we morgen te horen krijgen en vooral ook wat we de komende weken kunnen verwachten en waar hij zich aan zal moeten gaan houden voor een zo optimaal mogelijk herstel.  En ook wat het betekent als de nierfunctie niet (veel meer) verbetert.

22 gedachten over “Dag acht

 1. Heel frustrerend die onzekerheden, maar ja onderzoeken vragen nou eenmaal heel veel tijd.
  Ik kan ook niet meer doen dan hopen dat het weer snel helemaal in orde komt. Sterkte!

 2. Wat een spannende dagen in jullie gezin. Ooit lag ik ook in het ziekenhuis met Oud&Nieuw, te ziek om ook maar iets mee te krijgen van de oliebollen en het vuurwerk. Wat een rottijd was dat!
  Heel veel sterkte toegewenst en beterschap voor Mr.T. ( en een knuffel voor jou )

 3. Ja, dit zijn erg nare tijden en dan vooral voor je man. Maar ook voor jou en de kinderen is het allemaal erg akelig. Hou moed, hoor. Binnenkort komt er vast meer duidelijkheid en kan er een plan gemaakt worden.

 4. Wat vreselijk lastig allemaal. In het ongewisse blijven, is vast nog het moeilijkste van al. Veel sterkte!

 5. Moeilijke tijd voor jullie! Ik hoop dat ze er achter komen wat er aan de hand is. Zorgen en zorgen…arme jij. Sterkte!

 6. IRL ken ik jullie niet. Maar door je logjes voelen jullie als gezin voor mij als bekenden.
  Ik kijk regelmatig of er een update is.
  Veel sterkte voor jullie allemaal.

 7. Tien kilo afgevallen? Dat is veel. Geen wonder dat de arme stakker geen greintje energie heeft. En hoe gek het ook klinkt: om te kunnen slapen, heb je energie nodig.
  Ik hoop nu écht dat het lek snel gevonden wordt…
  Liefs en sterkte!

 8. Jakkes. Dit lijkt akelig veel op mijn nachtmerrie van de afgelopen maanden. Ik leef mee en duim me te pletter. Houd goede moed!

Reacties zijn gesloten.