Geen widgets gevonden in de zijbalk

2017 Was een jaar van thuis zijn, liefde, De Student, De Scholier, Mr. T, werken, mensen ontmoeten, verjaardagen, fusie, De Student verkering, beugelbekkie, wachtwoorden, brokkenpiloten, nieuwe aliassen, blind date, boulderen, lekkende boiler, groepsgedoe, verkiezingen, lange formatie, nieuwe lamp, heel veel prachtige boeken, een enkel minder boek, Trump, opnieuw een voorstelling door De Scholier, maandelijkse meidenavonden, theater en bioscoop, rikken, 47, elf jaar bloggen, Suske en Wiske, 21 jaar samenwonen, mudrun, opvliegers, 7 jaar getrouwd zijn, Candy Crush, Trivia Crack en talloze spelletjes WordFeud, witte schoenen, bugs, veel begrafenissen en crematies, vliegenplaag, lintjesregen, dodenherdenking met daarbij een gedicht voorgedragen door De Scholier, de Koning en Koningin op bezoek, kringgildedag, bedanklunch, spookfeestje, De Scholier 12 jaar, vele rondjes op de hometrainer en still counting, klaar met klaaroveren, stoppen met voetbal, groentespread maken, topwerk maar ook veel gedoe op het werk, vegetarisch, Zaltbommel, netwerken, 10.000, hoe trots kun je zijn?, twijfel over wel of niet doorbloggen, Facebook, Kleine Zus die haar basisschoolperiode (eindelijk) afsluit, Romy en Savannah, kamp groep acht, musical, Grote Zus naar Albufeira, de woonkamer texen, Yippee Blue, op vakantie met nichtje, Saarburg, BBQ’s, heel veel spelletjes doen, brugpieper, genderneutraliteit, Charlottesville, Barcelona, Manchester, loslaten, Grote Zus 18, blijdschap, lief, leed, dankbaarheid, vele goede dingen, jeugdvakantiedagen, kusjes, knuffelen, nog steeds een house for sale, gouden huwelijk van mijn ouders, genieten, megaklus open dag, bijzondere herdenkingen in september, rijles, jackpot, klusjes, Hendrik Groen, bekeuringen, ooit is de koek op, helaas nog altijd pijn in het lijf, zorgen, lachen, feesten, dansen, poetsen, uit eten, wassen, nog minder twitteren, onkruid wieden in de voortuin, Anne Faber, Eberhard, Noord-Brabants Museum, vallende ballen, inlevingsvermogen, kapotte vaatwasser, propedeuse, dagje Den Haag met mijn oude burgemeester, feestmiddag gouden huwelijken met mijn ouders erbij, #metoo, Huis Doorn, vrijwillige levensbeëindiging,  23 jaar samen, een heerlijk avondje, De Scholier heeft veel buikpijn, De Student zakt voor theorie-examen, vroege sneeuwval, overstappen, een platenspeler, nieuwe matrassen, een plotse ziekenhuisopname, nierfalen, spanning, relativering, Hantavirus, aansterken, grote armen om in te kruipen, geen keuken poetsen, Top 2000, dromen, 11.918 kilometer op de hometrainer, domweg gelukkig in de …straat en nog heel veel meer.

2018 … here we come!

Door Mrs. T

13 gedachten over “Dag 2017”
  1. Blij dat jullie het nieuwe jaar in kunnen luiden met Mr. T. in jullie midden. Een gezond en liefdevol 2018 gewenst!

  2. Wat een ontzettend leuke en bijzondere opsomming van al je logjes en belevenissen. Ik wens jou met je lief en dochters al het goede voor 2018! Met name gezondheid voor Mr T en iedereen natuurlijk!
    Oh ja, wilde ik nog even zeggen… ik mis je vrijdagse lijstjes… dus misschien een tip voor het nieuwe jaar?
    Liefs, Trees XXX

  3. Wat fijn dat Mr T. weer thuis is. Je terugblik blogje spreekt mij wel aan. ik zou het soortgelijk aan hebben kunnen pakken.

Reacties zijn gesloten.